IMPULSE Treningssenter
blank

YOGA FLOW VAR DEN MEST POPULÆRE VIDEOEN I JANUAR

Men hvilke andre treningsøkter har vært populære i starten av det nye året? Under har vi samlet treningsdata fra impulse Online for januar.

blank


Vi ønsker å hedre den knallharde innsatsen dere legger ned og samtidig  vise at det er fullt mulig å gjennomføre treningsøktene selv om man ikke har muligheten til å komme seg på et av treningssentrene våre.

Av og til kan livet komme i veien for den perfekte treningsuken. Det kan være at man havner i isolasjon, har syke barn, jobbreiser eller at man av og til må prioritere annerledes. Derfor er det ufattelig morsomt å se at mange av dere ikke lar dette komme i veien for å nå målene dere har satt. Flere og flere begynner å dra nytte av det fulle potensialet som et medlemskap hos Impulse gir dere. Impulse online løser utfordringene når man ikke har mulighet til å møte opp på senteret.

HVOR MYE HAR DERE BRUKT VIDEO ON-DEMAND-ØKTER I IMPULSE ONLINE?

I januar har dere kommet dere gjennom over 1.300 minutter med on-demand videoer. Det er en økning på over 50% sammenlignet med desember!
Det gjorde også januar til den mest populære måneden for appen siden vi lanserte den i mars 2021. Bra jobba!

blank

HVILKE ØKTER VENDER DERE ALLTID TILBAKE TIL?

Vi har allerede sett at Yoga flow er den mest populære økt så langt i år. Og hvem kan klandre dere? En rolig og behagelig yogaøkt helt for deg selv etter en lang dag på jobb er noe flere av oss burde legge inn i kalenderen vår. Det som er interessant å se er at det er et gjennomgående tema i de tre mest brukte on-demand videoene. Det er behovet for avslappende bevegelser og øvelser som hjelper på det mentale. På de følgende plassene fulgte nemlig Mobility og Relaxing Yin Yoga.

Det er flott å se at så mange av dere tar den mentale helsen og den fysiske avslappingen på alvor. Det handler tross alt ikke bare om å svette, løfte tungt og å spise godt.

HVA SKAL DU SE ETTER I FEBRUAR?

En ny måned fører med seg nye muligheter. Så hvilke mål har du satt deg for de neste ukene?
Kanskje er det behov for å justere forventningene dine til treningsmengden? Kanskje har du kommet inn i treningsvanene og har lyst til å legge på en ekstra økt i uka? Eller kanskje du rett og slett trenger å møte opp på treningssenteret for første gang siden du meldte deg inn?

Uansett hva status er for deg så har vi treningsøkter i appen som ligger klar.

Her har du en forsmak på noen økter som viser bredden i Impulse Online og som vil være tilgjengelig i hele februar.

blank

Yoga Flow #18

Bruk erfaringen du har opparbeidet deg i Yoga Flow #1 og ta det hele ett steg opp med en litt lengre og mer utfordrende økt som tar for seg hele kroppen.

blank

Dumbbell shred #7

Denne er for dere som ønsker en ren styrkeøkt. Tørk støvet av manualene du har liggende og rigg deg opp på stuegulvet med favoritt-treneren vår, Lewis! Dette er en økt som passer litt viderekommende hvor du får satt både styrken og kondisjonen din på prøve.

blank

Ride #6

I denne økta er det bare å finne frem sykkelen din og la wattmåleren løpe løpsk! Nok en gang er det Lewis som guider deg trygt gjennom denne svettefesten! 

Lykke til!

Har du ikke lastet ned appen enda? Få den gratis nå!

Følg Impulse i sosiale medier