IMPULSE Treningssenter

Vilkår Impulse fordelsprogram

Medlemsnivåer:
Basismedlem blir man med en gang man blir medlem
Sølvmedlem blir man når man har vært kontinuerlig medlem i 12 måneder
Gullmedlem blir man når man har vært kontinuerlig medlem i 48 måneder

Deltagelse:
Deltagelse i det komplette fordelsprogrammet forutsetter at man har lastet ned medlemsapplikasjonen og registrert seg som bruker i appen Impulse Treningssenter.

Medlemsnivåer:
Medlemsnivået bestemmes ut fra medlemstid fra startdato på medlemskontrakten. Det er kun medlemmer med løpende medlemskap som betaler ved avtalegiro som har muligheten til å bli oppgradert til neste medlemsnivå. Oppgradering til høyere medlemsnivå skjer automatisk, og man kan se status på sitt medlemskap i Impulse Treningssenters medlemsapplikasjon.

Hva skjer ved oppsigelse eller frys av medlemskap?
Dersom man velger å si opp sitt medlemskap, mister man sine medlemsfordeler. Når man senere melder seg inn igjen vil man starte på laveste medlemsnivå (basismedlem). En oppsigelse er ikke reversibel og dersom man angrer sin oppsigelse vil man måtte starte en ny kontrakt. Frys av medlemskap vil også fryse medlemsnivå, slik at man har det samme nivå etter frysperioden er over som man hadde før frysperioden.

Øvrig:
Impulse Treningssenters medlemskontrakt gjelder for alle typer medlemskap.

Frysfordeler er forbeholdt de kategorier medlemmer som fyller vilkårene for at dette er inkludert i medlemskapet. Her gjelder vilkår i Impulse Treningssenters til enhver tid gjeldende medlemskontrakt.

Impulse Treningssenter forbeholder seg retten til å endre vilkårene i fordelsprogrammet. Dersom dette skjer vil du finne oppdaterte vilkår i våre digitale kommunikasjonskanaler.

Alle former for misbruk av fordelsprogrammet kan medføre at medlemmet blir fratatt retten til å benytte seg av fordelene.

Følg Impulse i sosiale medier