Vi tar doping på alvor!

Vi i Impulse treningssenter i samarbeid med Antidoping Norge, jobber kontinuerlig sammen mot et rent og helsebringende miljø!
På våre senter har vi nulltoleranse for alle typer og former av forbudte prestasjonsfremmende midler.

Når du tegner et medlemskap hos oss samtykker du også i at vi er et rent senter og du er innforstått med at all bruk av doping er forbudt. Ved mistanke om bruk av dopingmidler må medlemmet signere på en avtale der man godtar å avgi dopingprøve. Hvis medlemmet ikke signerer på en slik avtale anses det som vesentlig mislighold av treningsavtale, og Impulse kan heve treningsavtalen umiddelbart og man blir utestengt fra våre senter på livstid.

Juli 2013 ble doping kriminalisert, driver du med doping, driver du også med kriminell handling og kan straffes etter straffelovens paragraf 162b.

For at nettopp du skal unngå å oppleve en slik situasjon her hos oss i Impulse er Harald Buan ansatt som antidoping ansvarlig for alle Impulse sine senter. Han og alle andre ansatte har tatt e-lærings kurs i regi av Antidoping Norge, og de jobber sammen med å forebygge bruk av doping i våre senter.  Harald jobber til daglig som senterleder på Impulse sin avdeling på Lade. Han har selv drevet aktiv konkurranse idrett og kan til dels skjønne at det kan være fristende å ta den lettvinte snarveien. For det er nettopp det doping er , en lettvint snarvei. Snarveien og jukset kan riktignok gi en rask opptur men nedturen du får etterpå er desto større. Motbakken du møter da blir den lengste og tøffeste du noen gang har startet på.

Ikke nok med at du har jukset, men du driver også med en kriminell handling!

Unngå å bli kriminell, unngå å bli en juksemaker. Tren rent, spis rent!

Har du noen spørsmål eller opplevd noe på våre senter du synes er ukomfortabelt, ta gjerne kontakt med meg på harald@impulse.no

Velkommen til et rent senter!

Copyright: Impulse Treningssenter

Log in or Sign Up