Impulse Treningssenter
blank

Tren gratis til 1.juni og spar inntil 1500,-!

Start treningen mot sommerens løpesesong og aktive ferie idag! Tren fra kun 269,- i måneden på 10 ulike senter. Og det beste av alt; Vi spanderer treningen frem til 1.juni!

Ved innmelding i dag får du i tillegg:

  • Gratis time med personlig trener (Verdi 650,-)
  • Impulse treningssekk (Verdi 299,-)
    *Se priseksempel nederst på siden.

Aldri har det vært enklere å holde oppe treningsmotivasjonen – i alle medlemsskapene våre får du nå tilgang til Impulse Online (verdi 199,- i mnd) som gjør at du kan kombinere treningen på fysiske senter med gruppetimer du kan gjøre på ditt eget stuegulv! I tillegg får du tilgang på treningsplaner, online coaching og mye mer! Du kan lese mer om online trening HER

Smittevern på sentrene

For at treningen skal være så trygg som mulig har vi antallsbegrensning og soneinndelinger på alle sentre for å sikre at man skal kunne overholde avstandsregler. Vi følger alle smittevernsregler og øvrige retningslinjer som til enhver tid gjelder. Les alt om smittevern her:

Priseksempel Heldagsmedlemsskap m/binding*

  • Time med personlig trener (Verdi 650,-)
  • Impulse treningssekk (Verdi 299,-)
  • Total besparelse av treningsavgft heldagsmedlemsskap: 554,- **

    Total besparelse: 1500,-


* Priseksempelet er beregnet ut fra heldagsmedlemsskap m/binding. Totale besparelser vil variere ut fra hvilket medlemsskap du velger. Velger man medlemsskap uten binding påløper en oppstartskostnad på 249,- i tillegg.


**Treningsavgiften er beregnet ved innmelding 15.4 så det gjenstår 1,5 mnd til 1.juni. Prisdifferansen vil variere ved innmelding før og etter dette tidspunktet. Dette er ment som et priseksempel

Følg Impulse i sosiale medier