Personvernerklæring

For Impulse Treningssenter AS er det viktig å behandle dine opplysninger på en sikker måte og i samsvar med gjeldende lover og regler. Med EUs nye personvernforordning (GDPR), som trer i kraft den 20. juli 2018, skjer en positiv endring som gir deg mer kontroll over hvordan dine opplysninger håndteres og større sikkerhet rundt dine personlige opplysninger. Impulse Treningssenter behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som kunde.
Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar og samler inn når du blir og er medlem av Impulse Treningssenter, samt hva vi gjør for å beskytte personopplysningene.
Som medlem i Impulse Treningssenter samtykker du til at vi behandler personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og de rammer som den til enhver tid gjeldende lovgivning krever. Dette gir oss grunnlag for å fortsette og sørge for at du ikke går glipp av alt det spennende som skjer i Impulse, siste nytt og tilbud på våre produkter og tjenester som vil være relevante for deg.

1 BEHANDLINGSANSVARLIG
Impulse Treningssenter AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med alle tjenester som leveres av Impulse Treningssenter.

2 VÅR BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER
2.1 Registrering og innsamling av personopplysninger
Impulse Treningssenter AS behandler de personopplysningene du oppgir når du registrerer deg hos oss og opplysninger som du på annen måte frivillig gir fra deg, for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse, mobilnummer, fødselsdato, bilde og mål med treningen.
I tillegg samler Impulse Treningssenter AS løpende inn og behandler informasjon om ditt kundeforhold, for eksempel opplysninger om besøk, booking av PT timer og gruppetimer, kjøp av varer i våre senter samt hvilke abonnementet du har og hvilke tilleggstjenester du benytter deg av.
2.2 Hva personopplysningene brukes til
Impulse Treningssenter AS kan bruke dine personopplysninger for å kommunisere med deg vedrørende ditt medlemskap eller din bruk av Impulse Treningssenter sine tilbud og tjenester. Vi kan også benytte personopplysningene for å kunne tilpasse innholdet vi tilbyr til dine interesser, og til å forbedre våre tjenester. Informasjonen du oppgir gis ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med, f.eks. APP-leverandører. Siden de opplysningene du gir fra deg ved innmelding utgjør en salgskontrakt, oppbevares disse opplysningene i vårt kunderegister i henhold til Bokføringsloven.
2.3 Om bruk av informasjonskapsler
Impulse.no og enkelte SMS utsendinger benyttes informasjonskapsler, såkalte cookies. Dette opplyses det om på forhånd. Analyseverktøyet Google Analytics brukes til å samle inn statistikk om trafikken på impulse.no og for å gjøre www.impulse.no mer brukervennlig. Facebook bruker informasjonskapsel for å optimalisere vår annonsering på Facebook. Vi bruker ikke cookies for å samle sensitiv personlig informasjon. Ingen av informasjonskapslene kan knyttes til deg som person. Du kan til enhver tid gjøre endringer i nettleseren din og blokkere cookies. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no) Ved å blokkere alle cookies kan det være at du mister tilgangen til deler av innholdet på vår hjemmeside og til deler av SMS kommunikasjonen.
2.4 Om bruk av nyhetsbrev
Når du har gitt oss ditt samtykke for å motta epost vil du kunne motta nyhetsbrev fra Impulse med nyttig informasjon knyttet til ditt medlemskap og det vi har å tilby. Epostadressen din vil ikke bli gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av denne listen.

3 SAMMENSTILLING AV PERSONOPPLYSNINGER
Impulse Treningssenter AS forbeholder seg retten til å sammenstille dine personopplysninger med personopplysninger fra andre kunder og opplysninger fra andre kilder. Slik sammenstilling vil alltid skje i anonymisert form, og kan for eksempel danne grunnlag for statistikk. Det kan tenkes at Impulse Treningssenter AS vil bruke de sammenstilte opplysningene for å tilpasse våre tilbud og markedsføringshenvendelser til våre kunder.

4 SÆRLIG OM BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER I TILKNYTNING TIL MARKEDSFØRING
Vi bruker personopplysninger til å gi deg informasjon om tjenester som du kan ha interesse av og som kan gi deg en merverdi i ditt kundeforhold.
Som medlem i Impulse Treningssenter kan du ved innmelding ha samtykket til å motta elektronisk kommunikasjon. Impulse Treningssenter kan da sende deg henvendelser basert på samtykkene som du ga i den forbindelse.
Impulse Treningssenter benytter for øvrig telefon, e-post og SMS og andre digitale kommunikasjonskanaler til markedsføring overfor kunder. Denne markedsføringen gjennomføres i henhold til den til enhver tid gjeldende lovgivning. Dersom du ikke ønsker å motta slike henvendelser kan du når som helst reservere deg mot dette via www.impulse.no/minside

5 OPPBEVARING OG LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER
Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.
Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge Impulse Treningssenter AS har et saklig behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når Impulse Treningssenter ikke lenger har et saklig behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

6 UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER – TAUSHETSPLIKT
Vi vil ikke utlevere personopplysninger som vedrører deg til utenforstående, unntatt når utlevering av personopplysningene skjer:
a. Med samtykke fra den som opplysningen gjelder,
b. Med hjemmel i lov eller forskrift gitt med hjemmel i lov,
c. Etter pålegg fra en domstol eller annen myndighet, eller
d. Som ledd i betalingsinnkreving mv. hvor det foreligger saklige grunner.
Taushetsplikten er likevel ikke til hinder for at Impulse Treningssenter AS tilgjengeliggjør ovennevnte personopplysninger for de selskap som etter avtale med Impulse Treningssenter AS forestår den tekniske eller administrative driften av våre tjenester.
Når vi gir personopplysninger til selskaper som nevnt her, sikrer vi at disse tredjepartene overholder Impulse Treningssenter AS sine krav til behandling og bruk av personopplysninger og den til enhver tid gjeldende lovgivning.
Impulse Treningssenter AS kan videre gi tredjeparter tilgang til akkumulerte og anonymiserte data.

7 DINE RETTIGHETER
Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som Impulse Treningssenter AS har registrert om deg. Du kan også kreve retting og sletting av personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan se, endre og hente ut slike opplysninger ved å logge inn på http://impulse.ibooking.no/minside/ eller kontakte kundeservice@impulse.no

8 REVISJON AV DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN
Vi kan endre denne personvernerklæringen dersom:
a. Behandlingen av personopplysninger endres, eller
b. Revisjon anses nødvendig grunnet endring i lover eller forskrifter gitt i medhold av lov.
Impulse Treningssenter AS vil gjøre enhver endring godt synlig, men vi anbefaler på generelt grunnlag at du leser denne personvernerklæringen med jevne mellomrom ved besøk på våre hjemmesider.

9 HENVENDELSER
Du kan ta kontakt med vår medlemsservice dersom du vil ha mer informasjon om Impulse Treningssenter AS sin behandling av personopplysninger.

Copyright: Impulse Treningssenter

Log in or Sign Up