Impulse medlems-APP

Som medlem på Impulse treningssenter får du nå tilgang til din egen app!
Denne vil forenkle en rekke ting, og gi deg som medlem på Impulse Treningssenter flere fordeler.

Hvorfor skal du laste ned appen og begynne å bruke den regelmessig?
Det er mange fordeler ved å ta den i bruk.

Sett deg mål – og nå de
Vi vet at du trener mer når du har et mål og strekke deg mot. I applikasjonen kan du sette deg mål på hvor mye du vil trene og hva du vil trene. Ved at vi vet dine mål med treningen, kan våre treningsveiledere gi akkurat deg den motivasjon og kunnskap som gjør at du trener mer – og når dine mål. Vi vil at du skal lykkes med treningen, og vite at den tiden du legger igjen på trening hos oss fører deg nærmere målene du har satt deg!

Følg fremgangen din
Det er moro å se at man kommer til å nå målene sine. Med appen kan du enkelt følge med på fremgangen din mot ditt treningsmål og samtidig se tilbake på din tidligere besøkshistorikk.

Få ditt treningsprogram på telefonen
Nå får du også dine egne treningsprogram tilgjengelig på din egen telefon. Når våre trenere har laget et program til akkurat deg, vil du få sekunder senere kunne se ditt program på din egen skjerm. Praktisk? Vi synes det! Etterhvert som du fornyer programmene dine, har du historikk over alle programmene tilgjengelig på ett sted. Våre standardprogrammer som frem til nå har vært tilgjengelig på motivasjonsveggen i alle sentre, kan du også laste ned direkte på telefonen om du vil.

Eksklusive medlemsfordeler
Spar penger som medlem hos Impulse! Mange av våre samarbeidspartnere innen flere ulike bransjer gir Impulse medlemmer kjempegode tilbud på produkter og tjenester. Disse tilbudene er dine medlemsfordeler, og du kan spare penger når du handler hos våre samarbeidspartnere.

Nyheter, informasjon og arrangementer
Følg med på hva som skjer på treningssentrene! I applikasjonen kan du enkelt følge med på nyheter som er relevante for deg som medlem, få informasjon og oppdateringer fra Impulse treningssenter, og ikke minst oversikt over arrangementer som du enkelt kan melde deg på via appen. Du kan også gi oss tilbakemeldinger som går direkte til vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å ta opp med oss, eller gi oss tilbakemelding på.

Verv dine venner
Kanskje du ønsker at din beste venn, kollega eller noen i din familie også skal bli medlem på Impulse. Da lønner det seg å bruke vervefunksjonen i appen. Du kan ved få tastetrykk sende en forespørsel med et godt tilbud på trening hos Impulse til hvem du vil. Dersom den du sender tilbudet til blir medlem, får både du og den som blir medlem en belønning for dette. Belønningen vil variere gjennom året.

Impulse Rewards
Det vi ønsker aller mest er at du som medlem trener regelmessig, og at du får noe igjen for tiden man bruker hos oss. Bortsett fra å bli i bedre form og få påfyll av trivsel og glede som gode effekter av treningen, vil du fra høsten også få en belønning av Impulse for ulike ting. Gled deg til Impulse Rewards, som vi lanserer i høst!

Copyright: Impulse Treningssenter

Log in or Sign Up