Impulse medlems-APP

Som medlem på Impulse treningssenter får du nå tilgang til din egen app!
Denne vil forenkle en rekke ting, og gi deg som medlem på Impulse Treningssenter flere fordeler.

Hvorfor skal du laste ned appen og begynne å bruke den regelmessig?
Det er mange fordeler ved å ta den i bruk.

Følg med på besøkshistorikken din
I appen kan du enkelt se din besøkshistorikk.

Eksklusive medlemsfordeler
Spar penger som medlem hos Impulse! Mange av våre samarbeidspartnere innen flere ulike bransjer gir Impulse medlemmer kjempegode tilbud på produkter og tjenester. Disse tilbudene er dine medlemsfordeler, og du kan spare penger når du handler hos våre samarbeidspartnere.

Nyheter, informasjon og arrangementer
Følg med på hva som skjer på treningssentrene! I applikasjonen kan du enkelt følge med på nyheter som er relevante for deg som medlem, få informasjon og oppdateringer fra Impulse treningssenter, og ikke minst oversikt over arrangementer som du kan delta på. Du kan også gi oss tilbakemeldinger som går direkte til vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å ta opp med oss, eller gi oss tilbakemelding på.

Verv dine venner
Kanskje du ønsker at din beste venn, kollega eller noen i din familie også skal bli medlem på Impulse. Da lønner det seg å bruke vervefunksjonen i appen. Du kan ved få tastetrykk sende en forespørsel med et godt tilbud på trening hos Impulse til hvem du vil. Dersom den du sender tilbudet til blir medlem, får både du og den som blir medlem en belønning for dette. Belønningen vil variere gjennom året.

Impulse Rewards
Det vi ønsker aller mest er at du som medlem trener regelmessig, og at du får noe igjen for tiden man bruker hos oss. Bortsett fra å bli i bedre form og få påfyll av trivsel og glede som gode effekter av treningen, vil du som aktiv bruker av sentrene også få en belønning i form av poeng. Poengene kan du bruke til å få store rabatter på varer og tjenester!

Copyright: Impulse Treningssenter

Log in or Sign Up