IMPULSE Treningssenter
blank

TREN SAMMEN MED VENNENE DINE MED PT-GRUPPE!

Du har kanskje lagt merke til at noen av våre PTer trener med flere kunder samtidig? Mange tror at vi kun tilbyr en-til-en treninger. Det stemmer ikke.
Hos oss har du muligheten til å trene både sammen med en venn eller i mindre grupper sammen med en av våre PTer!

HVA LEGGER VI I PT-GRUPPE?

blank

PT-gruppe består av en PT og opp til fire kunder som tar del i en PT-økt sammen.
Det fine med PT-gruppe er at selv om man har ulike utgangspunkt (form, styrke etc) så spiller det ingen rolle her.

Enten du allerede er godt kjent med knebøystativet, eller om du aldri har tatt i en kettlebell før så vil en god PT være i stand til å legge opp og endre et program underveis som tilpasser seg alle nivåer. Kanskje gjør man ikke nøyaktig de samme øvelsene innad i gruppen heller. Her handler det om å tilpasse seg hver enkelt gruppes behov for PTen.

Hvorfor velge PT-gruppe fremfor en til en trening med PT?

De fleste av oss får mer ut av treningen hvis man trener med andre. Vi evner å ta ut det lille ekstra og får ekstra motivasjon av de vi trener sammen med. Hvis du ser at venninnen din virkelig trykker til og tar seg fullstendig ut så vil det trolig også ha en smittende effekt over på deg.
Mange av oss har ganske like målsetninger for hva vi ønsker å oppnå med treningen. For de av oss som trener styrke regelmessig så handler det gjerne om å korrigere og justere holdningen etter lange arbeidsdager ved skrivebordet. Det vil typisk være øvelser som hjelper mot muskulær ubalanse, skulderstabilisering og de store muskelgruppene.

For å gjennomføre disse øvelsene så trenger man ikke nødvendigvis et superspesifikt eller individuelt treningsprogram.

ER PT-GRUPPE DET RIKTIGE FOR DEG?

blank

Det er mange grunner til å velge en personlig trener med en til en oppfølging. Du får naturlignok mer tid med PTen. Det kan være lettere å bygge en nærere relasjon som gir bedre og mer nøyaktig forståelse av dine personlige behov og mål. Kanskje er målene dine såpass individuelle og spesifikke at et mer generelt program ikke er hensiktsmessig for deg. Kanskje er du i en rehabiliteringsperiode etter en skade? I så fall er en til en oppfølging helt nødvendig for at den personlige treneren skal kunne skreddersy øktene, sikre rett restitusjon og forhindre ytterligere skade.

Dersom du ikke befinner deg i denne kategorien så kan PT-gruppe eller PT duo være akkurat det du leter etter. Du vil oppleve å ha det morsommere på trening og sannsynligvis oppleve økt motivasjon som følge av de du trener sammen med. I tillegg så er det vesentlig rimeligere enn en vanlig treningsøkt med personlig trener.

Midt i blinken for deg som er student med andre!

HVORDAN KAN JEG KOMME IGANG PT-GRUPPE HOS IMPULSE?

På alle treningssentrene våre har vi personlige trenere som står klare og venter på å bidra til å hjelpe deg og dine venner og kolleger i gang med treningen!

Prisene starter på 299 ,- per person, per økt.

Ta kontakt med en av PTene på ditt lokale treningssenter for å bestille din første økt.

Følg Impulse i sosiale medier