IMPULSE Treningssenter
blank

TA MED EN VENN PÅ TRENING!

Hva er vel morsommere enn å trene sammen med en god venn eller venninne? 22-25 november åpner vi opp dørene for at du som medlem kan ta med deg en eller flere venner, venninner, kollegaer eller familie på trening – helt gratis! *

NÅR KAN DU TRENE?

Du kan komme mellom 16:00-20:00 i betjenttid (egne tider for Stjørdal, se nederst) . For at den du har med deg på trening kan komme seg gjennom porten på vei ut, må betjeningen vår åpne opp. Derfor må treningen være avsluttet senest 20:50.
*Man må ha fylt 16 år for å slippe inn.
**Det er begrenset til 1 besøk pr.venn i perioden.

HVORDAN SLIPPER JEG INN VENNEN MIN?

For at den du har med deg skal komme seg gjennom porten må du henvende deg til betjeningen bak disken når du ankommer slik at de kan åpne åpne opp og registrere vedkommende i systemet vårt. Dette for at vi skal ha full oversikt over hvem som har besøkt senteret til enhver tid.

VERV EN VENN OG FÅ 1 GRATIS MÅNED MED TRENING

Dersom kompisen din får lyst til å starte på Impulse etter å ha testet senteret kan det lønne seg for deg å verve vedkommende. Hvorfor? Du oppnår nok poeng i Impulse Rewards til å cashe det inn i én måned gratis trening eller andre produkter du finner i appen. Husk at jo flere du verver, jo flere poeng og potensielt flere måneder med gratis trening får du! Og det viktigste av alt: Du får enda en god treningskompis å dra på trening med!

Velkommen på trening!


*Man må ha fylt 16 år for å slippe inn.
**Det er begrenset til 1 besøk pr.venn i løpet av uken.
Du kan ta med flere venner, men hver venn du tar med kan kun være med en gang.

UTVIDEDE BETJENTTIDER PÅ STJØRDAL

På Impulse Sjørdal er dere så heldige å ha utvidede betjenttider neste uke. Du kan ta med deg en venn på følgende tider:

Mandag 22.november: 08:00-15:30 & 16:00-20:00
Tirsdag 23.november: 13:30 – 20:00
Onsdag 24.november: 16:00-20:00
Torsdag 25.november: 13:30-20:00

Følg Impulse i sosiale medier