IMPULSE Treningssenter
blank

Ta i bruk Impulse Online i påsken!

Mars er historie og påskeferien er rett rundt hjørnet. I den forbindelse tenkte vi at det var på høy tid å minne deg på det verdifulle verktøyet du har tilgjengelig hvor enn du måtte være – Impulse Online.

Så langt i år har dere brukt nærmere 4000 minutter på video on-demand øktene i appen. DET er mange minutter brukt i utfall, burpees, eller med meditasjonsvideoene til Lewis.. Bra jobba!

April betyr påske og vi vet at mange av dere ønsker å opprettholde treningen gjennom påskeferien selv om dere er bortreist fra treningssenteret. Hva er vel bedre enn å ta i bruk appen og være kreativ med det du har tilgjengelig på hytta?

For de av dere som enda ikke har testet ut vårt ellevte treningssenter, Impulse Online, så tenkte vi å gi dere litt innsikt i hva som har vært mest populært hos medlemmene våre den siste tiden.

blank

HVA HAR VÆRT MEST POPULÆRT?

Trendene fra de første månedene av 2022 har fortsatt og det ser ut som mindfullness, mobilitet og økter for å komme i gang igjen med treningen er det som troner på toppen.

Yoga flow #1 har vært den mest spilte videoen så langt i år. Faktisk så er fire av de fem mest populære on-demand øktene relatert til yoga.

Hvorfor er Yoga så populært?

Spørsmålet må egentlig rettes tilbake til dere. Hvorfor liker dere yogaøktene så godt?

Vi tror det kan ha flere grunner – det er utvilsomt svært dyktige instruktører, men vi tror også at pandemien har gjort sitt til at det er en større vilje og trend i befolkningen til å finne sitt indre «zen». Terskelen for å gjennomføre en yogaøkt er også svært lav da det ikke krever noe utstyr.

Hvis svaret for deg er at det ikke krever utstyr så finnes det også mange andre treningsøkter i appen som du ikke trenger å investere i utstyr for å kunne gjennomføre. Husk at du også kan være kreativ med bruk av jerngryter og andre tyngre gjenstander du finner i huset ditt eller på hytta for å simulere vekter.

blank

FINN DIN NESTE TRENINGSØKT

Hver dag og hver måned er en ny mulighet for å nå dine personlige mål. Det er du som må ha viljen til å gjennomføre, men vi har verktøyene som du trenger for å alltid ha mulighet til å få gjennomført det du har planlagt.

Her har vi samlet tre treningsøkter som vi synes du kan prøve i løpet av april. Og ja, det er såklart en yogaøkt bakt inn i planen – vi vet hvor mye du elsker de!

Yoga flow #7

Forbedre konsentrasjonen og balansen din med denne Hatah-inspirerte yogaøkten. Økta vil ta deg gjennom pusteteknikker og ulike stillinger som vil gjøre at du føler deg fylt med ny energi når du er ferdig.

Kettleburn #11

En enkel, men hard økt å gjennomføre som består av 3 set ved bruk av kettlebells. Klarer du å slå rekorden din når du kommer til det siste settet?

HIIT zone #28

Her skal bein, armer, kjernemuskulatur og kondisjonen få kjørt seg i tjue intensive minutter som også består av 3 set. Sørg for at du er god og varm før du begynner!

Følg Impulse i sosiale medier