IMPULSE Treningssenter
blank

STUDENTTILBUD

Er du student, ny i byen og prøver å finne frem i jungelen av treningssentre? Da er vi glade du fant oss, og vi kan betrygge deg med at du kan avslutte letingen. Vi har studenttilbudet for deg.

Vi tilbyr alt du måtte trenge innenfor styrke og kondisjonstrening, tilgang på 10 sentre, lange åpningstider og stor fleksibilitet rundt medlemskapet ditt.
Ønsker du en og annen gruppetime – jo da har vi løsningen for det også gjennom treningsappen, Impulse Online med over 200 gruppetimer i alle kategorier. Cast den over på TVen og kjør gruppetimene i kollektivet. Det beste av alt: Det er inkludert i medlemskapet ditt, helt kostnadsfritt!

blank

DU FÅR SÅ MYE MER ENN BARE TRENING

INGEN BINDINGSTID OG GODE FRYSREGLER

Vi vet hvor viktig fleksibiliteten er når man er student, vi har alle vært der. Derfor har har du ingen bindingstid hos oss og du kan fryse medlemskapet ditt for 99,- i inntil to måneder, to ganger i året.

GRATIS PT-TIME

“Korteste vei til målet”, kaller vi den, måten våre personlige trenere jobber på. Her er det ikke noe fiksfakseri, dill-dall eller unødvendige avstikkere. Nei, raskeste vei til målet betyr akkurat det – at du skal nå DITT mål, på minst mulig tid, sammen med oss. For å gi deg en best mulig start får du en PT-time helt gratis!

IMPULSE ONLINE INKLUDERT

Impulse Online lar deg trene på ditt eget stuegulv, på hytta eller på ferie – ja, du kan trene hvor og når det passer for deg. Du får tilgang til hundrevis av treningstimer med instruktør,treningsplaner, øvelsesdatabase og mye mer. Aldri før har det vært enklere å gjennomføre treningen! Les mer om Impulse Online her.

TILGANG TIL ALLE 10 SENTER

Hos oss skal du slippe å knytte deg til ett senter. Velg og vrak mellom alle våre 10 senter akkurat som det passer deg. Finn ditt nærmeste senter her

LANGE ÅPNINGSTIDER – HELE ÅRET

Vi vet hvor viktig det er for deg å ha muligheten til å være fleksibel i hverdagen. Hos oss kan du komme og gå akkurat som du vil mellom 05:00-23:00 hver eneste dag. Enten du er typen som trener en gang i måneden, en gang om dagen eller du som liker å ta en treningsøkt på julaften så er vi her for deg – uansett!

Følg Impulse i sosiale medier