IMPULSE Treningssenter
blank

SLIK FÅR DU MEST UT AV IMPULSE ONLINE

Visste du at vi har vår helt egen online treningsapp? Nå vet du det i alle fall, og du kan sørge for å få gjennomført og følge treningsmålene dine uansett hvor du måtte befinne deg med bare et par tastetrykk.

Vi ser at det kan være overveldende å navigere seg gjennom alt innholdet i appen. Derfor skal vi hjelpe deg å oppdage nye måter til hvordan du skal få mest mulig ut av din nye online treningspartner!

Her er våre best tips til hvordan Impulse Online kan integreres i din treningsplan.

blank

LAST NED RIKTIG APP…

La oss oppklare det først som sist: Vi har to ulike apper tilknyttet medlemskapet ditt.

1. Impulse Online
2. Impulse rewards

Gjennom Impulse Rewards belønner vi lojale medlemmer og hver gang du besøker et av sentrene våre får du poeng som du etter hvert kan bruke på gratis trening, pt-timer og andre fordeler.

Men hvis det er online du er ute etter, eller hjelp fra noen av våre personlige trenere, må du sørge for å laste Impulse Online fra App-store eller google play.

FINN EN TRENINGSPLAN

Vi vet det kan være litt skremmende å dra på et treningssenter for første gang eller for første gang på lenge. For å lette på noen av nervene knyttet til dette er det lurt å ha en plan for økten. Hvordan lager jeg en plan, tenker du?
Det er her vi kommer inn og hjelper deg!

Du finner en mengde treningsplaner i appen, Impulse Online, som er tilpasset dine mål. Hver treningsplan kommer med detaljerte instruksjoner og videoer av høy kvalitet som veileder deg gjennom hver enkelt økt og sørger for at du har rett teknikk.
Treningsplanene kan du koble opp til kalenderen i appen slik at du har full kontroll over når du har planlagt treningen.

Husk at det viktigste du gjør de første ukene er å etablere en treningsrytme i hverdagen din.

FINN DIN FAVORITTINSTRUKTØR

Noen ganger trenger du bare noen til å presse deg gjennom økta. Derfor gir vi deg tilgang til noen av verdens beste gruppetrenere ved hjelp av et par tastetrykk.

Enten du er ute etter en intensiv HIIT-økt, spinningtime, beinøkt, yoga eller en økt som virkelig utfordrer kjernemusklene dine så har vi samlet alt sammen i Impulse Online.

«Kan jeg caste den til TV`en i stua?» Det er klart du kan det! Med chromecastfunksjonen kan hele familien delta foran skjermen.

blank

BLI MED INN I EN NY VERDEN I ONLINE COACHING

Hvis hundrevis av videoer og treningsplaner ikke er nok til å holde deg motivert og strebe etter å nå målende dine så er det kanskje på tide å få hjelp av en personlig trener. Når du investerer i en PT, får du umiddelbart tilgang til vår splitter nye coachingsportal i Impulse Online.
Denne funksjonaliteten er eksklusiv for PT-kunder. Treneren din vil dele personlige programmer (som du også kan fullføre med videohjelp), gi ernæringsråd, og hvis du trodde at du fremdeles ikke kan stå til ansvar for målene dine, vil treneren din kunne spore fullførte treningsøkter veien coachingsportalen! Dropper du en treningsøkt kan du være sikker på at du vil få en motivasjonsmelding fra PTen din etter kort tid!

Er du interessert i å teste ut å trene med en personlig trener? Gå til “Trener” i Impulse Online og ta kontakt med treneren som passer best for dine


Har du fortsatt ikke lastet ned appen? Gjør det nå! Klikk her.

Følg Impulse i sosiale medier