IMPULSE Treningssenter
blank

PRISGARANTIEN – FULLSTENDIGE VILKÅR

Prisgarantien gjengitt slik distribuert i nyhetsbrev til alle medlemmer i november 2022:

«Vi setter stor pris på at akkurat du velger å trene hos oss og Impulse vil skape forutsigbarhet for deg som er medlem hos oss nå. Derfor gir vi deg prisgaranti på ditt nåværende medlemskap til 1. januar 2024! Det betyr at vi garanterer at du får samme månedspris som du har nå minimum ut neste år på ditt eksisterende medlemskap. I tillegg kan vi også love deg at vi fra 2024 vil gi deg en prisfordel på ditt nåværende medlemskap sammenlignet med prisen på et nytt medlemskap hos Impulse, dersom prisene på våre medlemskap skulle øke.» 

DEFINISJONER

Prisgaranti: Opprettholdelse av den prisen medlemmet (personen) betaler for sitt eksisterende medlemskap (kontrakt) pr 26.12.2022 frem til og med 31.12.2023.

Prisfordel: Lavere månedspris enn den til den enhver tid ordinære månedspris på våre medlemskap (kontrakter) fra 1.1.2024.

VILKÅR

Prisgarantien og prisfordel gjelder for individuelle medlemskap med løpende månedlig betalingsavtale, som er (1) aktive pr. 09.11.2022, og (2) nye medlemskap frem til 26.12.2022

Prisgarantien og prisfordel gjelder ikke for medlemskap som er knyttet til gruppeavtaler som eksempelvis klubb og bedrift, hvor virksomheten/ organisasjonen betaler for treningen.

Prisgarantien og prisfordel gjelder ikke for medlemskap/ avtaler som er sponset av Impulse Treningssenter AS.

Prisgarantien og prisfordel gjelder ikke for nye medlemskap inngått fra og med 27.12.2022.  

SPØRSMÅL OG SVAR

Hva skjer dersom jeg sier opp mitt medlemskap som har prisgaranti:
Ved oppsigelse mister du prisgarantien din, og dersom du senere velger å bli medlem igjen vil ordinære priser og vilkår gjelde. Prisgarantien er knyttet til den treningsavtalen( kontrakten) du har før 27.12.2022 forutsatt at denne er aktiv.

Hva skjer dersom jeg fryser medlemskapet mitt en periode?
Ved frys av medlemskap opprettholdes prisgarantien, men lengden på prisgarantien forlenges ikke ut over 31.12.2023  

Gjelder prisgarantien også for medlemskap uten bindingstid?
Ja

Gjelder prisgarantien for medlemskap med bindingstid?
Ja

Hva skjer med prisen min når bindingstiden på medlemskapet mitt er utløpt?
Utløp av bindingstid på medlemskapet vil ikke ha innvirkning på prisen på ditt medlemskap og prisgarantien opprettholdes til 31.12.2023

Jeg er medlem og har vært medlem i mange år, får jeg prisgaranti?
Ja, prisgarantien er en garanti som gjelder alle medlemmer med individuelle medlemskap som de selv betaler. Prisgarantien gjelder for aktive medlemskap og nye medlemskap som inngås frem til og med 26.12.2022.

Følg Impulse i sosiale medier