Impulse Treningssenter
blank

Online Treningsplaner

Ønsker du å komme i gang med treningen hjeme, men kanskje ikke vet helt hvor du skal starte og hvordan du får mest mulig ut av det utstyret du har tilgjengelig? Vi hjelper deg å komme igang!

Vi er her for å hjelpe deg og legge til rette for at det faktisk er mulig å knuse målene du har satt deg for 2021 selv om situasjonen i verden er som den er. ! Hver uke vil vi publisere et utvalg treningsøkter som hjelper deg å bli sterkere, mer utholden eller rett og slett mer bevegelig.

Alt du trenger å gjøre er å melde deg på nyhetsbrevet vårt ( bunnen av siden), få tilsendt brukernavn og passord og logg deg på! Hvis du virkelig vil få følelsen av treningssenter hjem i stua kan du bruke chromecastfunksjonen og få opp økten på storskjernen

Slik får du tilgang

  1. Meld deg på nyhetsbrevet vårt. Påmeldingsskjema finner du i bunnen av siden.
  2. Du vil i løpet av kort tid motta et nyhetsbrev i med innloggingsinformasjon.
  3. Velg treningsøkt og tren i vei!

Subscribe

* indicates required
Hvor trener du?
  • For Impulse Treningssenter AS er det viktig å behandle dine opplysninger på en sikker måte og i samsvar med gjeldende lover og regler. Ved å huke av “email” og trykke “subscribe” godtar du at vi sender deg nyhetsbrev i markedsføringsøyemed. Merk at du når som helst kan melde deg av nyhetsbrevlisten og få dine data slettet. Les Impulse sin personvernserklæring her.

    Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du vil ved å klikke “unsubscribe” i bunnen av alle nyhetsbrev.

    We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

    Følg Impulse i sosiale medier