IMPULSE Treningssenter
blank

Om Impulse Treningssenter

Impulse treningssenter er en treningssenterkjede i Trondheimsregionen hvor fokuset er på kvalitet, trivsel og god medlemsservice. Med lang erfaring fra drift av treningssenter, 10 sentre og om lag 15.000 medlemmer er vi en av de større og erfarne aktørene i norsk treningssenterbransje. I Midt-Norge er vi ledende aktør i lavpris segmentet.

Ved våre sentre kan du trene styrke og kondisjon i et bredt utvalg av topp moderne treningsutstyr. Våre 10 treningssentre er utstyrt med alt du måtte trenge for en topp treningsøkt, og skulle du ha behov for hjelp til treningen er våre personlige trenere tilgjengelig ved alle våre avdelinger. For deg som ofte er på farten eller liker å trene en økt hjemme en gang i blant – er Impulse Online en sikker vinner for en god treningsøkt hjemme eller på farten. Gjennom Impulse Online tilbyr vi over 300 treningsøkter med instruktør, og veldig mange ferdige treningsprogrammer du kan følge for å nå dine mål med treningen. I tillegg til at dette er plattformen vår for online coaching og kommunikasjon med din personlige trener.    

Vi fokuserer på kvalitet i alle ledd og våre medlemmer setter pris på trivelig treningsmiljø, smilende service og lave priser. Det viktigste for oss er at medlemmene trives og lykkes med treningen og tiden man investerer i god helse og fysisk form. Uavhengig av alder (13+), fysisk utgangspunkt og mål med treningen, skal vi kunne hjelpe med å nå treningsmål gjennom flotte og tilgjengelige sentre, tilgang på kompetanse og godt treningsutstyr. Vi er også idrettens førstevalg ved valg av treningssenter, og vårt samarbeid med både bredde- og toppidrett er for oss et kvalitetsstempel og noe vi er stolte av. Som samarbeidspartner med blant annet Olympiatoppen Midt-Norge bidrar vi med å legge forhold til rette for gode idrettsprestasjoner.

Vi er en kjede i kontinuerlig vekst og har ambisjoner om flere sentre. I dag jobber det omtrent 100 treningsglade mennesker hos oss. Alle jobber mot samme mål – nemlig at du skal lykkes med treningen og trives i våre treningssentre!

Våre tre verdier; Kvalitet, Hyggelig og Serviceinnstilt, skal prege din treningsopplevelse hos Impulse Treningssenter. Velkommen på trening!

Følg Impulse i sosiale medier