No Gym? No problem!

Verden er i ubalanse og smittesituasjonen i Trondheim har medført skjerpede smittevernstiltak og vi har innført maksbegrensning på senterne våre. Dette medfører at man, i noen tilfeller, kan oppleve å måtte vente med å komme inn i senteret til noen har forlatt det. Andre ønsker ikke å besøke treningssentere eller områder hvor det er andre mennesker. Faktumet er at den normale treningshverdagen er snudd på hodet og i ytterste konsekvens at man ikke får trent i det hele tatt. Vi ønsker å tilrettelegge for at du skal kunne gjennomføre treningen så normalt som mulig hvor enn du befinner deg. I stua, på reise eller i garasjen for den saks skyld.

Vi gir deg tilgang til betaversjonen av vår nye online treningsapp!

Vi har over lengre tid jobbet med å få på plass online trening – som gir medlemmene våre mulighet til å trene hvor enn man måtte befinne seg. Vi har valgt leverandør fra øverste hylle, og inngått samarbeid med en ledende internasjonal aktør for at vi skal kunne gi deg den beste onlinetreningen. På bakgrunn av begrensede treningsmuligheter i Trondheim og omegn om dagen ønsker vi å gi deg tilgang til en betaversjon av online treningsprogrammet vårt for at du skal kunne få gjennomført øktene dine.

*Merk at betaversjonen har et begrenset utvalg øvelser og profil. Ved lansering vil utvalget være betydelig større.

Slik får du tilgang

 1. Meld deg på nyhetsbrevet vårt. Påmeldingsskjema finner du i bunnen av siden.
 2. Du vil i løpet av kort tid motta et nyhetsbrev i med innloggingsinformasjon.
 3. Velg treningsøkt og tren i vei!

Subscribe

* indicates required
Hvor trener du?
 • For Impulse Treningssenter AS er det viktig å behandle dine opplysninger på en sikker måte og i samsvar med gjeldende lover og regler. Ved å huke av «email» og trykke «subscribe» godtar du at vi sender deg nyhetsbrev i markedsføringsøyemed. Merk at du når som helst kan melde deg av nyhetsbrevlisten og få dine data slettet. Les Impulse sin personvernserklæring her.

  Du kan melde deg av nyhetsbrevet når du vil ved å klikke «unsubscribe» i bunnen av alle nyhetsbrev.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

  Copyright: Impulse Treningssenter

  Log in or Sign Up