IMPULSE Treningssenter
blank

MØT VÅRE PRISVINNENDE IMPULSEANSATTE

2021 har vært et spesielt år. Det har vært utfordrende, men våre ansatte har jobbet knallhardt for å gi deg som medlem en god opplevelse hver eneste gang du besøker Impulse.

Da er det på sin plass at vi gir litt ekstra oppmerksomhet til de som har utmerket seg positivt i løpet av det siste året. Våre årlige Impulsepriser vektlegger både resultater og prestasjoner så vel som bidrag til å gjøre sentrene til en morsom, trygg og motiverende arena for at du skal nå målene dine.

Sleng deg med og gratuler prisvinnerne som du helt sikkert har lagt merke til ute på senterne!

ÅRETS SERVICEHELT: CHRISTOFFER SKJØNBERG

blank

Årets servicehelt 2021 i Impulse ble Christoffer Skjønbergr. Med sitt enorme engasjement og øye for detaljer har han greid å løfte Impulse Stjørdal til det senteret som skorer høyest på kundetilfredshet i hele Impulsekjeden. Medlemmene på Stjørdal er svært godt fornøyde med utstyr, lokaler renhold og de ansatte. Christoffer jobber utrettelig hver dag slik at du skal få en så god treningsopplevelse som mulig, og med sitt gode humør skaper han alltid god stemning på senteret.

ÅRETS PERSONLIG TRENER: LUKAS DUDENAS

blank

Om du ikke kjenner Lukas personlig, så har du sannsynligvis sett ham i våre sosiale kanaler de siste årene. Lukas står alltid klar til å hjelpe til på senteret og det oser positiv energi rundt ham hvor enn han er. I tillegg leverer han hundrevis av PT-timer år etter år, så vel som i 2021.

Siden han startet hos oss mot slutten av 2019 har han navigert seg på mesterlig vis gjennom pandemien og har steg for steg bygget kundebasen sin til å bli stor – alt dette ved siden av rollen hans som gym manager på Lerkendal.  Han har på kort tid blitt den PTen i Impulse som gjennomfører flest PT-timer til våre medlemmer. Og vi kan med trygghet si at PT-kundene hans er veldig godt fornøyde med ham også!

ÅRETS NYKOMMER: GUNN SOLBERG

blank

Gunn startet hos oss i juni 2021 og hadde umiddelbar innvirkning med positivt fortegn på kolleger og medlemmene på Impulse Grilstad. Hennes tilstedeværelse og harde arbeid gjorde henne raskt til en populær og etterspurt PT. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kundene med å nå målene sine og vi kan skrive under på at de er storfornøyde med jobben hun gjør.

Hun ser viktigheten av å være en bidragsyter intern i organisasjonen og er ivrig etter å være en del av prosjektene som skjer i Impulse. Blant annet å være en fast bidragsyter på denne bloggen. I rollen som gym-manager sørger hun for at utstyret og fasilitetene på senteret alltid er i tråd med våre standarder.

I tillegg til prisene nevnt over så vil vi også fremheveve to PTer som straks når en viktig milepæl hos oss i Impulse Treningssenter.

Sigrid Iversen og Connie Holm som er to av våre mestselgende PTer.
I løpet av kort til vi begge to ha gjennomført 2000 PT-timer i iløpet av tiden deres på Impulse. Det er 2000 timer med å lære bort riktig teknikk i knebøy, 2000 timer med motivasjon og 2000 med personlig oppfølging og skreddersydde treningsprogram for alle kundene deres.

Gratulerer igjen til alle prisvinnerne våre!

Følg Impulse i sosiale medier