IMPULSE Treningssenter
blank

Mens du trener

En ny og knakende god idé, viktige beslutninger på jobb eller nye løsninger på verdensproblemer? Det er jo ingen hemmelighet at fysisk trening er bra også for hodet, men har du noen gang reflektert over hva som skjer i hodet ditt mens du trener?

blank

I årets januarkampanje gjør vi deg oppmerksom på å ta deg tid til egne tanker mens du er i fysisk aktivitet. Du har kanskje lagt merke til at det kan dukke opp en super idé mens du støvsuger, bretter klær eller tar oppvasken? Kroppen går på autopilot og hjernen i «default mode». Dette skjer også når du løfter vekter eller løper på mølla. Du lar tankene vandre av gårde.

blank

I dagens verden er hverdagen fylt av underholdning for eksempel på mobilen eller tv-en, og vi holder derfor hjernen ofte opptatt. Men det er i situasjonene hvor hjernen din er i «default mode» at du er på ditt mest kreative og produktive. Treningsøkta er derfor en perfekt mulighet til å dagdrømme og ta tid til egne tanker.

Kanskje du løser en utfordring, knekker en kode, eller rett og slett kommer på kreativt gull neste gang du trener hos oss?

Følg Impulse i sosiale medier