IMPULSE Treningssenter
blank

Medlems APP

Som medlem på Impulse treningssenter får du tilgang til din egen app!
Denne vil forenkle en rekke ting, og gi deg som medlem på Impulse Treningssenter mange fordeler.

>> Appen for andriod laster du ned her.
>> Appen for Iphone laster du ned her.

Hvorfor skal du laste ned appen og begynne å bruke den regelmessig?

  • Bestill time med Personlig Trener
  • Sett deg treningsmål – og nå de
  • Følg med på besøkshistorikken din
  • Eksklusive medlemsfordeler
  • Verv dine venner – få belønning
  • Tilgang til en rekke bonusprodukter
  • Se din Rewardstatus og poengsaldo
  • Book gruppetime på Melhus og Grilstad
  • Nyheter, informasjon og arrangementer
  • Gi oss tilbakemeldinger, send melding til vår medlemsservice

Sett deg mål – og nå de
Hvis du har satt deg et mål med treningen, kan våre Personlige Trenere gi akkurat deg den motivasjon og kunnskap som gjør at du trener mer – og når dine mål. Vi vil at du skal lykkes med treningen, og vite at den tiden du legger igjen på trening hos oss fører deg nærmere målene du har satt deg!

Følg fremgangen din
Det er moro å se at man kommer til å nå målene sine. Med appen kan du enkelt følge med på din besøkshistorikk og se om du greier å trene så ofte som du ønsker.

Verv dine venner
Kanskje du ønsker at din beste venn, kollega eller noen i din familie også skal bli medlem på Impulse. Da lønner det seg å bruke vervefunksjonen i appen. Du kan ved få tastetrykk sende en forespørsel med et godt tilbud på trening hos Impulse til hvem du vil. Dersom den du sender tilbudet til blir medlem, får både du og den som blir medlem en belønning for dette. Belønningen vil variere gjennom året.

Bonusprodukter – bruk opptjente poeng på vår bonusmeny
Poengene du tjener kan du bruke når du handler fra vår bonusmeny. Rabatten du får kan være helt opp til 80%! Du kan få poeng på mange måter, og det skjer automatisk. Du får poeng hver gang du trener, hvis du verver en venn, hver 6.måned du er medlem, hvis du gjennomfører en PT time, på ulike kampanjer vi lanserer. Bonusprodukter handler du i resepsjonen på sentrene. Hvor mange poeng du får for hver enkelt aktivitet kan variere og være gjenstand for endringer uten forvarsel.

Se din rewardstatus, dine treninger og poengsaldo
Følg med på dine aktiviteter som gir deg poeng, og følg med på hvor mange poeng du til enhver tid har tilgjengelig for bruk. Her ser du også om du er basis, sølv eller gullmedlem.

Nyheter, informasjon og arrangementer
Følg med på hva som skjer på treningssentrene! I applikasjonen kan du enkelt følge med på nyheter som er relevante for deg som medlem, få informasjon og oppdateringer fra Impulse treningssenter, og ikke minst oversikt over arrangementer som du enkelt kan melde deg på via appen. Du kan også gi oss tilbakemeldinger som går direkte til vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å ta opp med oss, eller gi oss tilbakemelding på.

Last ned din medlemsapp nå!
>> Appen for andriod laster du ned her.
>> Appen for Iphone laster du ned her.

Følg Impulse i sosiale medier