IMPULSE Treningssenter
blank

LINK OPP MED PT`EN DIN MED IMPULSE ONLINE!

Digitale treningsøkter er moro – desto gøyere er det å trene med instruktørene som du finner i Impulse Online`s on demand seksjon. Men for mange av dere får man ikke det personlige touchet som man får på de fysiske sentrene.

Alle medlemmer hos oss har tilgang til de virtuelle treningsøktene, treningsplaner og mulighet til å koble opp sportsklokken din til Impulse Online. PT-kundene får desto mer.

Så hva får PT-kundene i tillegg?

blank

PT`EN I LOMMA!

Impulse online er det viktigste verktøyet for våre personlige trenere. Oppfølgingen med deg som kunde har endret seg radikalt siden vi lanserte appen. Nå kan PTen din følge med på når du gjennomfører dine skreddersydde treningsøkter, gi deg motivasjon og oppmuntring i tillegg til generell oppfølging gjennom chatfunksjonen i appen.

Det betyr at selv om du er ferie eller på jobbreise så kan PTen din skreddersy treningsøktene og følge de opp uansett hvor du måtte befinne deg.

INGEN FLERE REGNEARK ELLER WORDFILER!

Tiden da du mottok treningsprogram i wordfiler eller i excelark er forbi! Impulse Online gir PTene mulighet til å skreddersy personlige treningsprogrammer som deretter sendes direkte til medlemmets profil.

For å sørge for at du opprettholder den gode teknikken du har lært, vil du for hver øvelse se hvordan den skal utføres med rett teknikk. PTen din legger også inn notater på hver øvelse, antall repetisjoner og en timer med hvor lenge du skal hvile mellom øvelsene.

blank

VIDEO/HYBRID-COACHING

Alle PT-kunder er også PT-hybrid kunder. Med det mener vi at alle PT-kunder har muligheten fra tid til annen (eller når de måtte ønske det) å ha med seg PTen uavhengig av hvor de måtte befinne seg.

For med vårt nye coaching-system i appen har PTene muligheten til å gjennomføre private videosamtaler med kundene sine – i appen. Enten det er en rask prat for å sjekke status eller å gjennomføre en hel PT-time over video. Mange kunder har allerede tatt i bruk denne muligheten siden i fjor sommer og kan melde om knirkefrie opplevelser over video. Er du klar?

TA I BRUK VERKTØYENE DU HAR SOM MEDLEM I IMPULSE

Vi har verktøyene for at du skal kunne lykkes med dine mål – uavhengig av hvor du måtte befinne deg. Selv om du må reise bort på et hasteoppdrag med jobben eller har en travel ettermiddag så har vi en økt liggende klar i appen som er tilpasset din tid og ditt behov. Husk at 15 minutter er så mye bedre enn ingen.

Kom innom sentrene våre og ta en prat med en personlig trener for å finne ut hvordan de kan skreddersy din personlige treningsreise.

Følg Impulse i sosiale medier