IMPULSE Treningssenter

Personværerklæring

Håndtering av dine personværnerklæringer:

For Impulse Treningssenter AS er det viktig å behandle dine opplysninger på en sikker måte og i samsvar med gjeldende lover og regler. Med EUs nye personvernforordning (GDPR), som trådde i kraft 20. juli 2018, som nå gir deg mer kontroll over hvordan dine opplysninger håndteres og større sikkerhet rundt dine personlige opplysninger. Impulse Treningssenter behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder i samsvar med personopplysningsloven og personopplysningsforskriften. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som kunde.
Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar og samler inn når du blir og er medlem av Impulse Treningssenter, samt hva vi gjør for å beskytte personopplysningene.
Som medlem i Impulse Treningssenter samtykker du til at vi behandler personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og de rammer som den til enhver tid gjeldende lovgivning krever. Dette gir oss grunnlag for å fortsette og sørge for at du ikke går glipp av alt det spennende som skjer i Impulse, siste nytt og tilbud på våre produkter og tjenester som vil være relevante for deg.

> Les hele vår personvernerklæring her.

 0 

Følg Impulse i sosiale medier