IMPULSE Treningssenter

Medlems APP

Impulse medlems-APP.
Som medlem på Impulse treningssenter får du tilgang til din egen app! Appen gir deg enklere tilgang og oversikt over ditt medlemskap og dine medlemsfordeler.

Følg med på besøkshistorikken din
I appen kan du enkelt se din besøkshistorikk.

Eksklusive medlemsfordeler
Spar penger som medlem hos Impulse! Mange av våre samarbeidspartnere innen flere ulike bransjer gir Impulse medlemmer kjempegode tilbud på produkter og tjenester. Disse tilbudene er dine medlemsfordeler, og du kan spare penger når du handler hos våre samarbeidspartnere.

Nyheter, informasjon og arrangementer rett i lomma!
Følg med på hva som skjer på treningssentrene! I appen kan du enkelt følge med på nyheter som er relevante for deg, få informasjon og oppdateringer fra Impulse, og ikke minst oversikt over arrangementer som du kan delta på. Du kan også gi oss tilbakemeldinger som går direkte til vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å ta opp med oss.

Verv dine venner i vår app
Kanskje du ønsker at din beste venn, kollega eller noen i din familie også skal bli medlem på Impulse. Da lønner det seg å bruke vervefunksjonen i appen. Dersom den du sender tilbudet til blir medlem, får både du og den som blir medlem en belønning for dette. Belønningen vil variere gjennom året.

Impulse Rewards
Det vi ønsker aller mest er at du som medlem trener regelmessig, og at du får noe igjen for tiden du bruker hos oss. Bortsett fra å bli i bedre form og få påfyll av trivsel og glede, vil du som aktiv bruker av sentrene også få en belønning i form av poeng. Poengene kan du bruke til å få store rabatter på varer og tjenester!

 0 

Følg Impulse i sosiale medier