IMPULSE Treningssenter

Impulse belønner lojale og aktive medlemmer

blank

Impulse fordelsprogram

Det er tre medlemsnivåer i vårt fordelsprogram: Basis, sølv og gull.
Basert på hvor lenge du har vært medlem på Impulse får du en rekke tilleggsfordeler.

blank

Medlem 0 – 12 mnd

blank

Medlem 13 – 47 mnd

blank

Medlem 48 mnd+

Medlems APP
Som medlem på Impulse Treningssenter får du tilgang til den egen app! Appen gir deg enklere tilgang og oversikt over sitt medlemskap og dine medlemsfordeler.
Les mer om Impulse medlems-app

Bonusprodukter
Impulse Rewards gir deg verdifulle bonuspoeng for hver gang du trener, i tillegg til deltagelse på andre typer aktiviteter på Impulse. Poengene kan du bruke i appens reward meny og oppnå store rabatter på varer og tjenester – til og med en gratis måned. Les mer om Impulse rewards.

Verv en venn
Du kan enkelt verve venner i via rewardsappen. For hver venn du verver vil du få 3000 poeng som tilsvarer én måned gratis trening.

Gratis PT time
Sølv- og gullmedlemmer får hvert kalenderår et antall gratis PT 50 timer. Disse bestilles til den av våre personlige trenere du ønsker å bruke. Ubrukte timer kan ikke overføres til året etter, og kan ikke kombineres med andre tilbud på personlig trening. Man kan kun ta ut 1 stk gratis time pr måned.

Gavekort trening til en venn
Hvert kalenderår har sølv- og gullmedlemmer mulighet til å gi en venn en gratis treningsperiode. Dagene med gratis trening skal brukes i en sammenhengende periode. Gratis trening til en venn må aktiveres i betjent tid ved ett av våre sentre.

Ta med en venn for 199,- mnd
Sølv- og gullmedlemmer som har heldagsmedlemskap har mulighet til å ta med en venn på trening i en måned for kun 199,- kroner. (Ordinær pris 548,- kroner). Ta med en venn må aktiveres i betjent tid på ett av våre sentre.

Gratis frysperiode for pensjonister og studenter
Sølv- og gullmedlemmer får fryse sitt medlemskap iht. gjeldende regler for frys, uten å betale frysgebyret. Frysperioder avtales med Impulse kundeservice, kundeservice@impulse.no

Nytt medlemskort ved tap
Gullmedlemmer får nytt medlemskort uten ekstra kostnad.

VILKÅR FOR FORDELSPROGRAMMET
Impulse Treningssenter foreholder seg retten til å løpende endre vilkårene i fordelsprogrammet. Fullstendige vilkår finner du her.

Følg Impulse i sosiale medier