IMPULSE Treningssenter
blank

HYBRID COACHING, HVA ER DET?

blank

Hybrid coaching er en kombinasjon av fysisk og online personlig trening. De som har adoptert det gleder seg over evnen til å kaste ut gamle roadblocks til trening og holde motivasjon og ansvarlighet høyt fra start til man når målet sitt.

Det er ingen tvil om at treningsidustrien har blitt tvunget til å være tilpasningsdyktig de siste par årene.. PTer har blitt vant til å tilby flere og flere online-tjenester via treningsapper. Mens treningssentre, som oss i Impulse, har benyttet anledningen til å utvide vår online tilstedeværelse og tilbyr deg flere tjenester som bare er et tastetrykk unna.

Faktisk har våre personlige trenere nå blitt utstyrt med verktøyene de trenger for å holde tritt med deg 24/7. Personlig trening over videochat har kommet for å bli og vil bli en essensiell brikke i vårt nye PT-produkt, Hybrid coaching!

blank
blank

HVA ER HYBRID COACHING?

For å si det enkelt. Det er personlig trening uten de vanlige unnskyldningene.

Jeg har ikke tid til å komme på treningssenteret i dag.

La oss ta denne økten via videochat funksjonen på Impulse Online hjemme.

-Jeg skal bort i to uker i forbindelse med jobb.

Perfekt. Har hotellet et treningsttudio? La oss holde oss til timeplanen og trene sammen virtuelt i stedet.

Mangel på tid, tilgjengelighet, å jobbe sent eller at du ikke har barnepass er ikke lengre en grunn til å utsette eller pause treningsopplegget du har lagt med våre personlige trenere. Med Impulse Online har du og din PT fleksibiliteten til å gjennomføre både fysiske og mobile PT-økter via vår nye videochattjeneste. Sa vi forresten av Impulse Online er helt gratis for alle medlemmer å laste ned og bruke?

Det betyr at du kan ta oss med på hytta eller, i kofferten din til Hellas, eller bare chromecaste oss opp på storskjermen i stua di og velge mellom hundrevis av treningsøkter

Farvel unnskyldninger. Si hei til din nye treningsrutine, uten avbrytelser eller unnskyldninger! 

blank
blank

HVORDAN KOMMER JEG IGANG MED HYBRID COACHING?

Allerede en kunde? Snakk med PT-en din, så leder de deg gjennom nedlastingsprosessen og sender deg en invitasjon til å bli en online coachingkunde. Dette vil åpne en ny verden av online coaching i appen, hvor vi skreddersy rtreningsprogram i appen, motiverende meldinger og mye mer.

Er du ikke medlem enda, men du tenker på å investere i en av våre PTer? Du finner våre PT-profiler på Impulse Online (eller her på Impulse.no) og ta kontakt med din favoritt PT fra ditt lokale senter. Hver enkelt PT-er har noe unikt å tilby deg og er klare og venter på deg!

De vil sette seg ned og hjelpe deg med å planlegge reisen mot DINE treningsmål, enten det betyr å møte personlig på et av sentrene våre, via videochat eller en kombinasjon av begge. 

Følg Impulse i sosiale medier