IMPULSE Treningssenter
blank

Hvorfor velge Impulse?

LAV PRIS Trening uten bindingstid
Vi vet verdien av å føle på friheten til å kunne pause og stoppe abbonomenttjenester og ikke være bundet av bindingstid når man inngår avtaler.

Hos oss i Impulse ønsker vi å gi deg trygghet og forutsigbarhet ved å gi deg valgmluligheter. Muligheten til å velge mellom full frihet uten bindingstid, men også valget for til å velge bindingstid til en litt lavere pris for de av dere som vet at de skal trene regelmessig året rundt. Valget er helt opp til deg!

ONLINE TRENING inkludert i medlemsskapet
Kombiner besøkene dine på treningssenter med treningsøkter fra dine egen stue når enn det måtte passe for den. Med vår onlinetrening har du treningssenteret i lomma til enhver tid. Du får blant annet tilgang på over 200 treningsøkter med instruktør, utallige trenings og ernæringsplaner og mye, mye mer.

Gratis PT-Time og personlig trener!
Som nytt medlem hos Impulse ønsker vi at du skal komme i gang med treningen på best mulig måte. Derfor tilbyr vi samtlige nye medlemmer en gratis introduksjonstime sammen med en av våre dyktige PTer som hjelper deg i gang!

Tren på 10 SENTER i Trondheimsregionen
Gjennom medlemsskapet ditt har du tilgang til alle våre ti senter i og rundt Trondheim. Selv om du har tilhørighet til ditt nærmeste senter anbefaler vi deg å besøke noen av de andre for å få et miljøskifte en gang i blant. Det kan bidra til å gi deg økt motivasjon og inspirasjon!  Hva med å legge kondisjonsøkta til lamellemøllene på Impulse Leangen mens du jogger inn i  solnedgangen over Ladesletta?

Lange ÅPNINGSTIDER 365 dager i året
Impulse skal være tilgjengelig for deg når du ønsker å trene. Derfor har vi åpent på samtlige senter 365 dager i året mellom 05:00-24:00.

BETJENTE SENTRE
Vi har delvis betjente senter alle dager. Utover fast betjening vil du møte på våre flotte personlige trenere som frekventerer senterne på dagtid.

Man-tor: 16-21
Fre: 16-19

Rent og trivelig miljø som passer for alle

På Impulse treningssenter har vi daglig betjening som sørger for at du skal føle deg velkommen og som sørger for at senteret er i topp stand.

 +1 

Sosialområde m/kaffe og te

I sosialområdet på Impulse finner du trivelige sittegrupper og tilgang på gratis kaffe og te. Velkommen til en pust i bakken før eller etter trening.

 +5 

Garderober med dusj og skap

På alle våre sentre finner du innbydende garderober med dusj og låsbare skap. Garderobeskapene låses med medbragt hengelås. I betjenttiden kan du kjøpe kodelås i resepsjonen. Ønsker du ikke å benytte garderoben, tilbyr flere av våre senter låsbare skap ved utgangen til senteret.

 +1 

Tren i moderne lokaler!

Alle Impulse sentre er tidsriktig innredet, og i lyse og luftige lokaler får du en treningsopplevelse av høy kvalitet. Vi jobber kontnuerlig med å holde sentrene rene og i topp stand slik at utstyr og inventar fungerer som det skal, og slik at din forventning til hygieneforholdene er innfridd .
Har du noe å bemerke – gi oss en tilbakemelding!

blank
 +4 

Betjent senter

Impulse har betjente sentre med hyggelig betjening og faste betjenttider på hverdager. På lørdager, søndager og helligdager er sentrene ubetjent. Se betjenttider for de ulike sentrene på sentrene sine sider.
Se alle våre sentre

 -1 

Åpen 365 dager i året kl 05-24

Velkommen på trening. På Impulse kan du trene når det passer inn i din timeplan. Vi er åpne hver dag, hele året, fra kl 05 til kl 24.

 -2 

Miljø og parkering

Gratis parkering, men tenk på miljøet!

Det er gratis å parkere ved nesten alle Impulse sine sentre.
Unntaket er Impulse Solsiden og Impulse Leuthenhaven, her finnes ordinær kommunal parkering dersom du må kjøre bil.

Ved avdeling Rosten får du utdelt Impulse sitt eget “parkeringsbevis” av betjeningen. Parkeringbeviset er utformet som et klistremerke, og festes i frontruta. Dette merket gir deg gratis parkering på besøksplassene, se egne skilt.
Lerkendal må du registrere reg.nr på skjermen som står ved skohyllene ved inngangen.

I henhold til vår miljøprofil oppfordrer vi alle medlemmer til å gå, sykle eller ta kollektiv transport til våre sentre så langt det er mulig for den enkelte.

 +6 

Følg Impulse i sosiale medier