IMPULSE Treningssenter
blank

HVORFOR BLE JEG PERSONLIG TRENER?

Har du du tenkt på at du kunne trengt hjelp med å nå treningsmålene dine, men
trenger et lite dytt i ryggen for å ta kontakt med en personlig trener? Da vil forhåpentligvis denne artikkelen hjelpe deg.

Hos Impulse er vi stolte av vårt kunnskaprike, erfarne og vennlige PT-team. Gjennom hele oktober vil vi løfte de frem sammen med deres fantastiske kunder for å gi deg en smakebit på hvorfor det å investere i en personlig trener kan være den beste avgjørelsen du tar i år.

Vi starter ballet med å introdusere deg for Gunn Solberg. Hun skal gi deg et fascinerende innblikk i hverdagen til en PT, hennes kunder og hva som gjør at hun går på jobb med et smil om munnen hver eneste dag.

blank

Som personlig trener har jeg mulighet til å gjøre en forskjell i folks hverdag. Dette er folkehelsearbeid i praksis. Jeg møter folk i alle aldre som ønsker endring. Kan jeg som fagperson bidra til at flere opplever treningsglede og erfarer at trening og bevegelse er godt for både kropp og sinn, så ligger mye av grunnen for personlig trener-utdanningen der. Arbeidsdagen min er full av positivitet, latter, optimisme, læring og inspirasjon. Jeg får lov til å jobbe med så mange ulike, herlige mennesker – er det rart jeg elsker jobben min? Selvsagt elsker jeg trening og spesielt styrketrening i forskjellige former, og har tro på at det skal smitte over på mine kunder.

MESTRING OG EGENUTVIKLING

Gjennom hele livet har vi behov for å føle mestring. Treningsstudioet er en super arena i så måte. Det er en klar sammenheng mellom fysisk styrke, utenholdenhet og mental styrke. Mange kommer til meg med ønske om hjelp til livsstilsendring. Å kunne koble trening, kosthold og mental trening sammen til kundens beste er en takknemlig oppgave.Å være den som gir faglige råd, veileder, støtter, pusher og heier er en takknemlig oppgave.

Selv har jeg erfart at det kan være utfordrende å greie å prioritere tid til trening og opprettholde et sunt kosthold gjennom ulike faser av livet. Disse erfaringene er gode å ha med inn i jobben. Slik er det enklere å sette seg inn i kundenes situasjon og de utfordringer de står overfor.

HVERDAGSSTERK

«Det første virkelige beviset på at jeg har blitt sterkere, fikk jeg når jeg skulle skifte dekk på familiens fire biler. Det gikk jo som en lek, nå» 

«Vet du, etter at vi begynte med de skulderøvelsene, så får jeg ikke vondt når jeg strikker lenger» 

«Den øvelsen du viste meg sist, funker. Nå kan jeg sitte på normalt vis, uten smerter i bekken og hofter.» 

Slike uttalelser fra kunder gleder og inspirerer meg veldig, små endringer som gjør en stor forskjell i folks hverdag. Enkelte ganger ser vi raskt endring og forbedring, andre ganger tar det lenger tid. Slike tilbakemeldinger er like kjærkomne som personlige rekorder i markløft og benkpress. For den enkelte kunde betyr det at mål er nådd uansett. 

SKADEFOREBYGGING

Av og til ser jeg behovet for å bremse kunden, trene tålmodighetsmuskelen litt også. Ja, vi applauderer treningsiver, men det er viktig at kunden lærer hva som er sunn progresjon. Slik kan vi unngå skader som kink og strekk. Å gå knallhardt ut de første to ukene for så å pådra seg en skade som i verste fall medfører treningsavbrekk, kan utfordre kundenes motivasjon. Er skaden et faktum, kan jeg som fagperson veilede kunden i alternative øvelser som gjør at treningen kan opprettholdes mens skaden leges.  

blank

ALLE KAN TRENE

Mitt mål er å gjøre terskelen for å begynne å trene på treningsstudio så lav som mulig. Mener du at treningsstudio ikke er noe for deg, så er jeg nysgjerrig på dine argumenter. Har du aldri trent før, har du en stor fordel – det er nemlig de utrente som opplever aller størst fremgang det første året. Som personlig trener er det min oppgave å møte dine ønsker og mål, tilpasset ditt nivå.

ALLSIDIG JOBBHVERDAG

Ønsker og mål varierer fra person til person – det gjør min jobbhverdag variert og allsidig.  

Fra finsliping av teknikk i markløft, til forbedring av balanse, styrkeøvelser for å bli en bedre, golfspiller, ønsket om å forbedre kroppsholdning, støtteøvelser for spesifikke bevegelser, styrking av kjernemuskulatur, vektnedgang- eller oppgang. Om kunden har lang treningserfaring eller er utrent vil jeg kunne bidra med inspirasjon, motivasjon, variasjon og tips til forbedring. 

Husk at du som Impulse-medlem får en gratis PT intro-time for å gi deg en sjanse til å komme i kontakt med en av våre trenere. Er det på tide å ringe?

Følg Impulse i sosiale medier