IMPULSE Treningssenter
blank

HVORDAN BLI EN BEDRE SKILØPER?

Treningen som du legger ned utenfor skisporet har stor effekt på prestasjonen din når du kommer ut i løypene. Men det visste du vel?

Hvorfor er det fortsatt slik at altfor mange av oss angrer bittert på at vi ikke la ned litt mer trening når vi spenner på oss skiene hvert eneste år? Lærer vi aldri?

Når snøen faller sier vi til oss selv : «Det går sikkert fint, jeg har gjort dette år etter år». Hva annet er det som skjer år etter år? Jo, man sitter i sofaen dagen etter første skiøkt og er stiv og støl og angrer bittert på at man ikke la ned en liten innsats på styrkerommet.

Det trenger ikke være sånn – Og nettopp derfor har vi satt sammen et langrennsprogram som passer alle nivå. Et to ukers program som tar deg gjennom seks treningsøkter som forbereder kroppen for hva som møter deg ute i løypene. Programmet involverer både øvelser som gir et godt fundament for sterke bein og færre skader, styrke i overkroppen samt to intervalløkter som forbereder deg på de litt lengre skiturene.

HVOR FINNER JEG TRENINGSPROGRAMMET?


Om du ikke allerede har gjort det – last ned treningsappen vår, Impulse Online. Appen er inkludert i medlemskapet ditt og har endeløse treningsøkter og gruppetimer du kan bryne deg på.

Gå deretter til «treningsplaner» – søk etter «Langrenn starterprogram for alle nivå» – trykk på «planlegg treningsplan» og velg hvilke dager du skal trene før du avslutter med «legg til i kalenderen».

ER TO UKER NOK?

Selv om dette treningsprogrammet er ment for å kickstarte styrketreningen spesifikt mot langrenn, så kan du fint repetere programmet når du er ferdig.
Du vil trolig merke raske resultater så ikke glem å push deg selv med å legge på ekstra vekter, høyere tempo og kortere hvile.

For de av dere som ønsker mer variasjon etter at dere er ferdige med treningsplanen så står PTene våre klare til å guide deg videre.

blank

MÅ JEG GJØRE ALLE ØKTENE PÅ TRENINGSSENTERET?

Vi anbefaler å gjennomføre øktene som krever spesifikke styrkeøvelser på sentrene våre. Både fordi du har tilgang på utstyret som er tilpasset øvelsene, men vel så mye fordi det er mer motiverende og morsommere å trene hos oss!

Alle sentrene våre er utstyrt med Ski-erg, men hvis du ønsker å gjøre noen av øktene utenfor treningssenteret så anbefaler vi å ta intervalløktene utendørs på ski. Særlig nå som vi har fått så mye påfyll av det hvite gullet.

Last ned appen og kom i gang nå!

Følg Impulse i sosiale medier