IMPULSE Treningssenter
blank

HVA SIER KUNDENE VÅRE OM PERSONLIG TRENING HOS IMPULSE?

blank

Nina og Bjørn har trent 1 gang i uka sammen på Impulse Leuthenhaven siden mars. Hans mål har vært vektnedgang og opptrening av skulder, samt bedre helse og generelt være frisk og kunne leve slik som han ønsker også i fremtiden.

HVORDAN ER TRENINGEN DIN NÅ, KONTRA FØR DU STARTET MED PT?

100% bedre. Jeg er mye mer fokusert, og skjønner mer hva jeg holder på med enn da jeg begynte. Det har jo bidratt til at helsen er bedre, jeg er mer opplagt, jeg rekker mer, klarer å gjøre mer uten å ta pauser. Husrengjøringen gjøres uten å måtte stoppe 6-7 ganger. Jeg har operert skuldra og begynte med 1kg skulderpress, og nå tar jeg 8kg uten smerter, og det er godt å kjenne på.

blank

HVORFOR VALGTE DU Å TRENE MED DIN PT?

Fordi jeg ville gå ned i vekt. Nina ga meg det rette programmet, hun passer på at jeg gjør det og holder meg ansvarlig. Hun blir forbannet når jeg ikke gjør det og passer på at jeg ikke stikker av, sier han med glimt i øyet. Neida, men det har vært viktig at Nina pusher på.

HVA TENKTE DU ETTER DIN FØRSTE PT-TIME?

At dette kommer til å bli steinhardt!  Jeg vet jo at det er ingen kjære mor. Jeg var forberedt på at det blir hardt mens det står på, men at vinninga etterpå står i stil til det. Dette med PT er veldig bra. Ikke minst blir jeg minnet på med vekta. Ofte tror jeg at jeg ikke har gått ned, men så har jeg gjort det likevel.

blank

KAN DU NEVNE TRE FORDELER VED Å TRENE MED EN PT?

Oppfølgingen, det at man følges opp slik at man ikke stagnerer og har progresjon, sånn at vi går videre. Pushingen. Også har du et mål. At jeg vet at jeg skal måles gjør at man minnes på at man har et mål. Alle de gode rådene jeg får for ikke å nevne ernæringsbiten som jeg egentlig har vært flink på. Jeg har spist godt og lagd gode retter tidligere, men nå spiser jeg mye riktig. Jeg har lært meg mer om det og spiser mer frukt og grønnsaker. Det er jo kjempegodt!

blank

PÅ HVILKEN MÅTE FØLER DU AT PTEN DIN HAR HJULPET DEG Å OPPNÅ DINE TRENINGSMÅL?

Besluttsomhet. Nina er veldig bestemt. Jeg vil ikke skuffe henne. Jeg blir irritert hvis jeg ikke når målet, og jeg vil jo at hun skal være fornøyd og blid når jeg kommer. Og det er hun jo, for vi går jo ned. Hun gjør en god jobb.

VIL DU ANBEFALE DIN PT TIL ANDRE MEDLEMMER?

Stort JA!  Jeg skryter av det jeg oppnår til andre, og jeg anbefaler gjerne PT til andre.

Vil du oppdage hva du kan oppnå med en PT som Bjørn har? Besøke PT-profilene våre og ta kontakt i dag!https://impulse.no/pt-oversikt/

Følg Impulse i sosiale medier