IMPULSE Treningssenter
blank

HVA SIER KUNDENE VÅRE OM PERSONLIG TRENING HOS IMPULSE?

Det er lett for oss å snakke i positive ordlag om våre egne personlige trenere og effekten det har for medlemmene våre. Men hva om vi spurte medlemmene våre om hvilke opplevelser de har isteden?

Heldigvis så har vi gjort akkurat det. Thea Amundsen har trent sammen med PT, Tanya Rosvold, siden mai 2022. Hovedfokuset deres har vært så enkelt (men dog så vanskelig) å trives med treningen og å bygge opp selvtilliten hennes på treningssenteret.

I løpet av noen få måneder har Thea hatt en fantastisk fremgang. Hun har knust flere av målene innenfor vektløfting som hun og Tanya satt da de startet samarbeidet.

Tanya på sin side er mest stolt av hvor langt Thea har kommet på den mentale siden av treningen. Plutselig er ikke treningssenteret et skummelt sted å være. Snarere tvert imot!

Over til Thea:

blank

HVORDAN ER TRENINGEN DIN NÅ SAMMENLIGNET MED FØR DU STARTET Å TRENE MED PT?

Før jeg startet med PT klarte jeg knapt å komme meg opp utenom skole. Jeg hadde utfordringer både hjemme og på skolen som gjorde at jeg som person ikke følte meg sterk fysisk eller psykisk. Noen av de nærmeste rundt meg gjorde det vanskelig for meg og vanskelige valg ble tatt. Det slet meg ut fullstendig.

Dager gikk og jeg var egentlig bare til stede og ventet på noe godt. Det funker ikke sånn. Om man ønsker noe kan man ikke bare vente, du må bare gjøre det. Kroppen var ikke til stede, men hodet sa nå er det nok. Nå må du fokusere på deg selv og ikke la andre “bestemme” over deg. Jeg bestemte meg for å få hjelp til å starte slik at jeg fikk et push og en kjærlighet til det å trene igjen.

Vektene har økt i tyngde raskt og jeg ser allerede forandringe i kroppen og i hodet. Jeg føler meg sterkere og friskere.

Det viktigste for meg er å vite at kroppen min holder seg frisk til jeg blir eldre og at jeg gjør noe bra for meg selv og ingen andre. Nå trener jeg ca. 4 dager i uken og elsker det. Det er en del av min rutine. Jeg måtte forandre meg og gjøre det som var best for meg.

HVA TENKTE DU ETTER DIN FØRSTE PT-TIME?

Det ble mye snakking om hva jeg har gått gjennom, jeg kjente fort at dette er en person jeg kan stole på og som vil hjelpe meg. Vi diskuterte også hvilke øvelser jeg ønsket å fokusere på. Det klarte vi og allerede i uke 3 hadde jeg gått fra 60kg til 132kg på hip trust. Målet vårt var 100 kg.

blank

HVILKE FORDELER VIL DU TREKKE FREM VED Å TRENE MED EN PERSONLIG TRENER?

  1. Du får hjelp med å komme i gang og får utdelt en plan over hvilke øvelser du skal forholde deg til. Dette er en fantastisk god støtte.
  2. Du får mange hyggelige timer og ikke bare en PT men en god venn som ønsker deg alt bra og masse hjelp.
  3. Dine mål blir oppnådd. Dette kan være alt fra å bare møte opp eller det at dine ønsker om forandring vil skje. Men ikke bare fysisk, men også psykisk. De vil hjelpe med alt de klarer å hjelpe med og du vil lære mye sammen med de, både kunnskap og vennskap.

PÅ HVILKEN MÅTE FØLER DU AT PTEN DIN HAR HJULPET DEG Å OPPNÅ DINE TRENINGSMÅL?

Vi har gjennomgått ønsker, tanker, drømmer og forandringer. Hun var nøye med hva mitt ønske og mål var. Deretter la hun opp en plan som ville fokusere på akkurat det jeg ønsket å forandre ved å trene ca 4 ganger i uken. Hun har også vært en stor støttespiller og en jeg kan komme og fortelle alt til. Det har virkelig skapt en stor tillit til hennes arbeid og vennskap.

blank
PT Tanya Rosvold, Grilstad Marina og Stjørdal

VIL DU ANBEFALE DIN PT TIL ANDRE MEDLEMMER?

Hun er en jeg ville anbefale videre om noen skulle trenge en PT. Tanya er helt rå til å planlegge og legge en personlig plan for akkurat deg. Gode tips gjennom reisen er også helt vidunderlig. Her får du ikke bare en PT, du får en venn. Hun er helt fantastisk.

Følg Impulse i sosiale medier