IMPULSE Treningssenter
blank

Hva mener vi egentlig med tren mindre?

La oss gjøre det helt klart: Vi mener ikke at du skal slutte å trene. Tvert imot. Vi mener imidlertid at du må finne den treningsmåten, -hyppigheten og -rutinen som passer for akkurat DEG. For bare da blir januartreningen det den skal være, nemlig en positiv del av hverdagen.

Du har kanskje lagt merke til at årets januarkampanje fra Impulse skiller seg litt ut fra de typiske budskapene om gammelt ribbefett, nytt år og nye muligheter? Ja, den er faktisk ganske annerledes … Men hva mener vi egentlig når vi sier at du skal trene mindre, men bedre?

blank

Vi mennesker er forskjellige – og det er også motivasjonen vår for å trene. Med «tren bedre», mener vi på den måten som er bedre for deg. For du trenger nemlig ikke å bruke to timer på treningsstudio, tre dager i uka – om du ikke vil. Noen ganger er ti minutter på mølla nok til å få roet ned tankekjøret. Andre ganger er en time i marka bedre.

Denne tematikken er noe PT Iselin Wian er over gjennomsnittet opptatt av, og i videoen under forteller hun hvordan du kan få MER ut av treningen – ved å faktisk trene MINDRE.

Så hva venter du på? Ta turen innom så hjelper vi deg å skreddersy et treningsopplegg som er tilpasset deg og dine behov!

Følg Impulse i sosiale medier