IMPULSE Treningssenter
blank

TREN GRATIS TIL 1.OKTOBER!

E N D E L I G kan vi ønske deg velkommen tilbake til en tilnærmet normal treningshverdag på sentrene våre! Og atpåtil kan vi gjøre det med et knallgodt tilbud! Vi vet at valgfrihet og fleksibilitet er viktig for deg – så valget er ditt: Tren gratis til 1.oktober med bindingstid eller vær fri som fuglen og tren helt uten bindingstid!

DU FÅR SÅ MYE MER ENN BARE TRENING

GRATIS PT-TIME

“Korteste vei til målet», kaller vi den, måten våre personlige trenere jobber på. Her er det ikke noe fiksfakseri, dill-dall eller unødvendige avstikkere. Nei, raskeste vei til målet betyr akkurat det – at du skal nå DITT mål, på minst mulig tid, sammen med oss. For å gi deg en best mulig start får du en PT-time helt gratis!

IMPULSE ONLINE INKLUDERT

Impulse Online lar deg trene på ditt eget stuegulv, på hytta eller på ferie – ja, du kan trene hvor og når det passer for deg. Du får tilgang til hundrevis av treningstimer med instruktør,treningsplaner, øvelsesdatabase og mye mer. Aldri før har det vært enklere å gjennomføre treningen! Les mer om Impulse Online her.

TILGANG TIL ALLE 10 SENTER

Hos oss skal du slippe å knytte deg til ett senter. Velg og vrak mellom alle våre 10 senter akkurat som det passer deg. Finn ditt nærmeste senter her

LANGE ÅPNINGSTIDER – HELE ÅRET

Vi vet hvor viktig det er for deg å ha muligheten til å være fleksibel hverdagen. Hos oss kan du komme og gå akkurat som du vil mellom 05:00-23:00 hver eneste dag. Enten du er typen som trener en gang i måneden, 1 gang om dagen eller du som liker å ta en treningsøkt på julaften så er vi her for deg – uansett!

MEDLEMSKAP UTEN BINDINGSTID

blank

SMITTEVERN PÅ SENTRENE

Selv om sentrene våre holder åpent som normalt er det fortsatt klare smittevernregler som må følges på alle sentre. Les alt om smittevern her

Følg Impulse i sosiale medier