Impulse Concept trening

Concept er trening i gruppe med inntil 12 deltagere, ledet av en Personlig Trener. ConcePT er en gruppetime med et mer personlig preg. Målet er at hver deltager skal motiveres, veiledes og inspireres til å få en kvalitetstime for maksimal treningseffekt! I dag tilbyr vi dette  ved Impulse Grilstad. Vi selger klippekort på 10 klipp som gir adgang til alle ConcePT timene.

Forhåndsbook time og sikre deg plass via vår nettside eller vår app «Impulse Booking».

 • ConcePT-Tabata

  ConcePT-Tabata er en time som består av korte og intense arbeidsperioder. 8 stasjoner med forskjellige øvelser. 20 sek aktivitet og 10 sek pause. Totalt 4 minutt pr stasjon. Her trener vi kondisjon og styrkeøvelser i mange artige og motiverende varianter. Øvelsene kan også variere noe fra gang til gang. Timen passer for alle som ønsker en litt utfordrende treningsøkt med trøkk og fengende musikk! Du bestemmer selv intensiteten og du trenger ingen forkunnskap. Treneren veileder alle deltakerne gjennom alle øvelsene.
  Se timeplan og book ConcePT-tabata time her

 • ConcePT-Flyt

  ConcePT-Flyt: time for nybegynnere med fokus på styrke, fleksibilitet, balanse og avspenning. Timen passer for alle uansett form, alder, kjønn og tidligere erfaring.

  Se timeplan og book ConcePT-Flyt time her.

 • ConcePT-sirkel

  ConcePT-Sirkel er en time med fokus på å bli sterkere i hele kroppen. Vi kjører funksjonelle øvelser som utfordrer deg på balanse og stabilitet. Passer alle, uansett form, alder, kjønn og tidligere treningserfaring. Timen ledes av en erfaren personlig Trener.
  Se timeplan og book ConcePT-Sirkel time her.


Vi tilbyr også Spinningtimer på Impulse Grilstad og Impulse Melhus.

Copyright: Impulse Treningssenter

Log in or Sign Up