IMPULSE Treningssenter
blank

ER DU KLAR FOR SKISESESONGEN?

De første snøfnuggene er rett rundt hjørnet og da må spørsmålet stilles – er du klar for en ny sesong i skiløupene? Ikke…? Du trenger ikke å bekymre deg, det er fortsatt tid, og vi i Impulse har ryggen din og står klar med alle verktøyene du trenger for en lang, sterk og skadefri skisesong.

Enten du er en toppidrettsutøver, eller bare nyter en skitur med familien, er vi sikre på at det å ha det gøy står høyt på listen over forventninger når du legger ut på den første skituren for sesongen. Vi har tross alt ventet siden april med å spenne på oss skistøvlene igjen. Derfor er du nok også enig i at det å måtte reise hjem tidlig fra skituren på grunn av skade eller fordi beina dine ikke orket distansen bør unngås.

Styrke, utholdenhet og fleksibilitet spiller alle en sentral rolle for at kroppen skal være klar for skisesongen. Vi har vært så heldige å fått hjelp fra skiinstruktør, Janis Lindegger, med å sette sammen et fantastisk treningsprogram som er skreddersydd for forberedelsene inn mot langrennssesongen.

Du finner hele treningsprogrammet, gratis for alle medlemmer, på vår digitale treningsapp Impulse Online. Om du ikke er medlem enda så gir vi deg en smakebit på den første økten i programmet under!

Så hva venter du på? Gå og prøv økta og fortell oss gjerne om hvordan det går med forberedelsene etterhvert!

Visste du at vi har en rekke PT-er med lang erfaring i å coache kunder med å forbedre sine  prestasjoner? Lær mer om deres ulike ekspertiser og bestill introduksjonsøkten vi lovet deg da du begynte med Impulse! Den er helt gratis!

Følg Impulse i sosiale medier