IMPULSE Treningssenter
blank

Dropp nyttårsforsettet!

Skrevet av: Lukas Dudenas, Personlig trener på Impulse Lerkendal

Januar kan ofte være mørk, kald og våt – spesielt i år! Den representerer også den tiden av året hvor mange av oss føler seg ekstra motivert og gira på å starte det nye året på treningssentrene. Paradokset er at på verdensbasis vil nærmere 80% av de som starter med friskt mot på sentrene slutte allerede i løpet februar. (Kilde i bunn av artikkel)

Jeg tror ikke grunnen til at man slutter har med hverken det mørke været eller at familien ikke kan holde ut med at du bestiller proteinpulver i 10kg-blokker for å helle bensin på din nye hobby.

For meg handler det om å møte opp. Tanken om å komme seg på treningssenteret er ofte tyngre enn det den faktiske treningen er. Hvorfor er det sånn? Jeg kan forstå at treningssenteret kan virke avskrekkende med lukten av jern, svette og trente mennesker. Men når du skjønner at alt du trenger er to-tre timer med trening i uken for å virkelig merke en forskjell i hverdagen. Da begynner du å skjønne viktigheten av det å faktisk møte opp.

blank

Så jeg vil gi deg en utfordring. Glem nyttårforsettet du har satt deg og start med å etablere en vane med å faktisk møte opp på treningssenteret. Klarer du å få i gang treningsrytmen så er mye gjort.
Jeg har samlet noen tips og triks som mange av kundene mine har hatt god suksess med.

1. Pakk treningsbagen kvelden før – uavhengig om du skal trene på morningen eller ettermiddagen. Å ha klar treningsbagen frigjør tid og tanken på at det er et ork å måtte planlegge hva du skal ha på deg etc.

2. Tren med en kompis! Hvis du ikke har venner som trener på samme treningssenter som deg, bli kjent med noen mens du er på trening. Det er faktisk mye lettere enn du tror å komme i snakk med folk på trening, de fleste av oss er utadvendte og setter pris på å bli kjent.
Å ha en fast treningskompis gjør det enklere å motivere seg og ikke minst forplikte seg til å møte opp til avtalt tid.

3. Få hjelp. I Impulse tilbyr vi en gratis introtime med en av våre personlige trenere. Dette er en flott mulighet for deg å bli kjent med senteret og å få hjelp til å sette deg noen konkrete mål. I tillegg har du fått et kjent ansikt på senteret som du kanskje ender opp med å kjøpe PT-timer av.
Book introtimen din her

Lykke til på trening og husk at det viktigste er å møte opp!

blank

Kilde: https://theconversation.com/why-your-new-years-resolution-to-go-to-the-gym-will-fail-127090

Følg Impulse i sosiale medier