IMPULSE Treningssenter
blank

DETTE VAR MEST POPULÆRT I IMPULSE ONLINE I APRIL!

April er måneden hvor påsken som regel faller på. Det betød at vi fikk testet ut hvor mange av dere som tok med dere Impulse Online på påskeferien deres for å opprettholde treningsmålene deres.

Med fasit i hånda viste det seg at enten det var på hytta, i hagen eller om du fortsatte å besøke de fysiske sentrene så var Impulse Online med på økta! Det er gledelig å se.

blank

MEN, HVOR MYE BRUKTE DERE VIDEO-ON-DEMAND-ØKTENE FORRIGE MÅNED?

Etter en liten dupp i bruk i mars så kom dere tilbake med et smell i april!  Til sammen ble det brukt 1200 minutter på yoga, HIIT trening, kettlebells og meditasjon -hvorav Yoga Flow #17 var den mest populære videoen av de alle.

Faktisk så brukte dere over 600 minutter bare på yoga. Det tyder på at vi har mange fleksible og avslappede medlemmer i Impulse.

HVORFOR DELER VI DISSE TALLENE MED DEG?

Målet vårt er å hjelpe hver enkelt av dere til å nå deres, personlige mål. Samtidig så vet vi at det hender det kan komme ting i veien som gjør at man kommer ut av treningsrytmen sin. For å gi dere litt innsikt og motivasjon deler vi derfor de mest populære øktene blant alle medlemmene våre så du kan prøve ut det mange andre er fan av!

blank

Med et gjennomsnitt på 5-6 innsjekkinger i appen i løpet av påskeuken så er det soleklart at dere bruker Impulse Online-universet til å opprettholde formen selv om dere er bortreist fra treningssentrene. Dere bruker både on-demand seksjonen av appen, men flere og flere av dere ser fordelene med å aktivt bruke treningsplanene, utfodringene og de ferdig programmerte treningsøktene. Det blir med andre ord et stadig viktigere verktøy for dere og derfor elsker vi å snakke høyt om det!

BEHOV FOR MOTIVASJON OG IDÉER FOR MAI?

En ny måned betyr nye muligheter – derfor har vi samlet noen økter som kan gi deg inspirasjon til en god treningsmåned!

Dumbbell shred #22

blank

Ta med en av manualene du gikk til innkjøp av i pandemien ut på terrassen og kjør på med denne fullkroppsøkta. Her tar Lewis deg med på en 30-minutter lang økt med en rekke utfordrende og morsomme øvelser!

HIIT zone #26

blank

Mangler du utstyr? I denne økta trenger du ikke tenke på utstyr i det hele tatt. Harry drar deg gjennom en intensiv økt kun med bruk av egen kroppsvekt. Her vil du trene både armer, ben, kjerne og cardio i løpet av 15 raske minutter. Så om du sliter med tidsklemma så er dette den perfekte økta for å få sneket inn litt trening.

Mobility #7

blank

Vi ser hvor mye dere elsker yogaøktene i Impulse Online. Derfor tenkte vi å inkludere en økt som er litt i de samme banene som yoga men som utfordrer deg på en litt annen måte. Gjør deg klar til å rulle, puste og tøye deg gjennom 30 minutter med mobilitetstrening med Gemma!

Last ned appen her.

Følg Impulse i sosiale medier