Korteste veien til målet!

Kom i gang!
Bli medlem på Impulse
uten å binde deg

På Impulse kan du velge medlemskap uten bindingstid!

Velger du vårt medlemskap uten bindingstid, kan være medlem akkurat så lenge som det passer deg. Vi forstår nemlig at situasjonen eller behovene dine kan endre seg, og at det er kjedelig å stå fast med medlemskap på grunn av bindingstid. Det trenger du ikke tenke på som medlem hos oss.
Bli medlem på Impulse nå og få 2 timer med personlig trening, som gir deg den rette boosten til å komme i gang med trening etter sommeren. I tillegg får du den sporty Impulse sekken som passer perfekt til treningstøy.

Bli medlem uten å binde deg:

Bli medlem fra

199,-

pr. mnd.

Lav pris
Ingen bindingstid
Lange åpningstider
10 flotte sentre

2 timer personlig trening når du melder deg inn!
Uten ekstra kostnad!

Vi vet at våre medlemmer som benytter seg av personlig trening når målene sine på kortere tid, er mer motivert for hver treningsøkt, får kunnskapen de trenger til å trene på egenhånd, og aldri angrer på at de benyttet seg av kompetansen til våre personlige trenere. Derfor får du 2 timer personlig trening inkludert i medlemskapet ditt når du melder deg inn.

Alle nye medlemmer får Impulse sekk

Bli medlem på Impulse Treningssenter nå og få med den sporty og praktiske Impulse-sekken. Sekken passer perfekt til treningstøy og denne henter du ut sammen med medlemskortet ditt i vår betjenttid på senteret.


Bli medlem uten å binde deg:

Velkommen til Impulse, vi gleder oss til å se deg på trening.

Copyright: Impulse Treningssenter

Log in or Sign Up