IMPULSE Treningssenter
blank

5 TIPS FOR Å FINNE TILBAKE TIL TRENINGSGLEDEN

Etter en sommerpause kan det være litt ekstra vanskelig å komme igang igjen med treningen – vi har alle vært der. HER kommer viktigheten av treningsglede inn i bildet!

Så hvordan kan vi hjelpe deg med å finne treningsgleden som hjelper deg å finne de gode, varige treningsvanene?

blank

UREALISTISKE FORVENTNINGER

Urealistiske mål og forventninger er noe du bør prøve å unngå. Husk at du ikke er på samme nivå som du var før sommeren- og det er helt greit! Gi deg selv tid til å trene deg sakte men sikkert tilbake til det nivået du var på tidligere. Etablerer du et solid fundament fra start så vil det lønne seg på lang sikt.

LAG EN RUTINE

Hvilke dager har du mest tid til overs i løpet av uka? Bruk de dagene du ser at du har romslig med tid til å planlegge treningsøktene.
Hvis du ser at du kan trene mandag, torsdag og fredag klokken 18:00 – legg de inn i kalenderen din! Vi lover deg at det blir enklere å gjennomføre treningen om du setter av tid  og planlegger det hver uke.

SETTE DEG MÅL

I tillegg til å lage en struktur for treningen er det viktig å sette deg noen mål som både utfordrer og motiverer deg til å trene. Vårt første tips er å holde deg unna instagram for å finne motivasjon. Tenk heller på hva du ville blitt stolt over å klare den neste måneden eller halvåret. Kanskje er det din første pull-up eller å løpe mila på under timen? Uansett hva målet ditt er så hjelper det deg med å prioritere hva du må trene og hvor ofte du bør trene for å nå målene du har satt deg.

Trenger du litt ekstra hjelp med dette? Husk at alle Impulse -medlemmer får en GRATIS PT-time med medlemskapet ditt. Klikk her for å bestille

blank

TA MED EN VENN

Trening med en partner eller en venn kan være en ypperlig måte å gjøre treningen morsommere på. Å ha en treningspartner sørger også for at du forplikter deg til en avtale og gjør at du enklere kommer inn i de gode rutine. Vi erfarer også at man gjerne klarer å hente frem det lille ekstra når man blir pushet av de man trener sammen med.

Visste du at når du verver en venn på Impulse, får du 1-måned gratis medlemskap? Klikk her for å finne ut mer.

HA DET GØY OG NYT REISEN!

Vårt beste tips er å senke skuldrene og ha det gøy på veien. Trening skal være lystbetont og gi deg overskudd og energi. Finn glede i progresjonen og husk å belønn deg selv når du når delmålene du har satt det. LYKKE TIL!

Følg Impulse i sosiale medier