IMPULSE Treningssenter

5 måter du kan holde på treningsmålene dine i sommer

Trening ute

Vi har omsider hatt en lang periode med helt åpne treningssenter og vi ser at utrolig mange av dere har holdt treningsfrekvensen opp i hele år. Det skal vi fortsette det og vi skal hjelpe deg på veien.

Nå er det straks duket for sommerferie, og hva passer vel da bedre enn å sende med deg noen tips i feriesekken.

Her er fem tips som gjør det enklere å få trent i sommerferien. Det trenger ikke alltid å koste noe, så la oss begynne med det som er gratis.

blank

Tren ute, hjemme eller på hytta

Trening i parken

Du vil bli overrasket over hva du kan oppnå kun ved hjelp av kroppsvekt. Enten målet ditt er vekttap, muskeløkning, generell kondisjon eller fleksibilitet, kan du lykkes uten en eneste manual i sikte. Når du lærer deg hvordan du kan trene effektivt på denne måten, blir hele verden plutselig et treningssenter. Og du, Norge er ikke akkurat det verste landet å trene utendørs i heller – så hva venter du på?

blank

Hold deg oppdatert med vår nye sommer-treningsplan

Trening ved sjøen

I begynnelsen av juli lanserer vi vår første treningsplan for sommeren, med sikte på å motivere deg gjennom sommermånedene. Uansett om du bor i Trondheim og trener på senter, eller tilbringer sommerferien et helt annet sted, får du nå et gratis program som du kan plugge inn i Impulse Online-kalenderen din. Gjør du det, får du potensielt fire ukentlige økter du kan gjøre akkurat det det passer deg. Les mer her

blank

Kos deg med god plass

Trening i sentrene

Hvert år ser vi det samme mønsteret på treningssentrene våre: Godværer gjør at flere trener ute. Men hva betyr det for dere som blir igjen i byen og på treningssenteret? Jo, bedre plass. Myyye bedre plass. Har du alltid hatt lyst til å prøve den ene eller andre øvelsen, men utstyret er så populært at du sjelden får muligheten? Da er sommermånedene en god anledning til å teste ut nye øvelser!

blank

Invester i litt utstyr

Trening med kettlebells

Liker du å løfte tunge markløft? I stedet for å investere i en vektstang og bumperplates i full størrelse, som vil koste noen tusen kroner (og mye mer når det faller gjennom taket hjemme) , finn deg heller noen powerbands, bootybands og kanskje et par kettlebells, og bruk sommerukene til å jobbe med de områdene du har forbedringspotensial på.

blank

Prøv personlig trening og video coaching i appen

Bruk treningsappen Impulse Online

Selv om du er bortreist i sommer kan du fortsatt få oppfølging av en personlig trener hvor enn du måtte befinne deg. Nå kan du til og med ta med deg PT-en ut på tur, takket være Impulse Onlines coaching portal.

Legg til kommentar

Tren når og hvor du vil!

Trening har aldri vært enklere! Impulse Online er treningssenteret som aldri stenger og som alltid er tilgjengelig når du vil og hvor du vil! I appen finner du flere hundre treningøkter tilpasset alle ferdighetsnivåer med ulik intensitet og styrke. Og best av alt- det er inkludert i medlemskapet ditt!

 0 
 0 

Treningsprogrammer

Du finner et bredt utvalg treningsplaner for alle nivåer og målsetninger. Velg ønskede treningsdager og treningsøktene legges direkte inn i kalenderen din. Du finner spesfikke økter for å komme i form til langrennssesongen, topptursesongen og mye mer.

blank
 +1 
 +1 

Treningsøkter og utfordringer

Velg mellom over 200 gruppetimer du kan gjennomføre fra ditt eget stuegulv! Du finner blant annet yoga, meditasjon, hiitøkter og sykkeltimer – alle med motiverende instruktører! Chromecast de over på tven din og gjør gruppetimene på ditt eget stuegulv. Enklere blir det ikke!

blank
 -2 
 -2 

Følg Impulse i sosiale medier