IMPULSE Treningssenter

5 måter du kan holde på treningsmålene dine i sommer

Trening ute

De siste 15 månedene har vært tøffe for oss alle. For treningsindustrien har det ført til stengte treningssenter, for oss i Trondheim har det betydd at vi har måttet stenge, for så å kunne åpne igjen, stenge, åpne… Ja, du skjønner greia.

Nå er det imidlertid straks duket for sommerferien din, og hva passer vel da bedre enn å sende med dere noen tips i feriesekken.

Her er fem tips som gjør det enklere å få trent i sommerferien. Det trenger ikke alltid å koste noe, så la oss begynne med det som er gratis.

blank

Tren ute, hjemme eller på hytta

Trening i parken

Du vil bli overrasket over hva du kan oppnå kun ved hjelp av kroppsvekt. Enten målet ditt er vekttap, muskeløkning, generell kondisjon eller fleksibilitet, kan du lykkes uten en eneste manual i sikte. Når du lærer deg hvordan du kan trene effektivt på denne måten, blir hele verden plutselig et treningssenter. Og du, Norge er ikke akkurat det verste landet å trene utendørs i heller – så hva venter du på?

blank

Hold deg oppdatert med vår nye sommer-treningsplan

Trening ved sjøen

I begynnelsen av juli lanserer vi vår første treningsplan for sommeren, med sikte på å motivere deg gjennom sommermånedene. Uansett om du bor i Trondheim og trener på senter, eller tilbringer sommerferien et helt annet sted, får du nå et gratis program som du kan plugge inn i Impulse Online-kalenderen din. Gjør du det, får du tre ukentlige økter du kan gjøre akkurat det det passer deg.

blank

Kos deg med god plass

Trening i sentrene

Hvert år ser vi det samme mønsteret på treningssentrene våre: Godværer gjør at flere trener ute. Men hva betyr det for dere som blir igjen i byen og på treningssenteret? Jo, bedre plass. Myyye bedre plass. Har du alltid hatt lyst til å prøve den eller den øvelsen, men utstyret er så populært at du sjelden får muligheten? Da er sommermånedene et hot tips!

blank

Invester i lite utstyr

Trening med kettlebells

Liker du å løfte tunge markløft? I stedet for å investere i en vektstang og bumperplates i full størrelse, som vil koste noen tusen kroner – og mye mer når det faller gjennom taket hjemme – finn deg noen powerbands, bootybands og kanskje et par kettlebells, og bruk noen sommeruker til å jobbe med de områdene du har forbedringspotensial.

blank

Prøv personlig trening og video coaching i appen

Bruk treningsappen Impulse Online

Selv om det ikke koster så mye some det mange tror, er det å få hjelp av en PT fortsatt en liten investering. Og siden de færreste av oss kan bruke flerfoldige tusen på ferie (denne sommeren heller), kan det kanskje være en ide å investere i egen helse akkurat i år. Nå kan du til og med ta med deg PT-en ut, takket være Impulse Onlines coaching portal.

Legg til kommentar

Tren når og hvor du vil!

Strøm hundrevis av gode treningsøkter hvor som helst! Du har til enhver tid tilgjengelig flere hundre online treningsøkter med instruktør – direkte fra din egen telefon! Dette er optimalt for deg som vil trene hjemmefra eller er ofte på reise.

Mer info kommer i løpet av kort tid
Følg med!

blank
 0 
 0 

Treningsprogrammer

Mer info kommer om kort tid.

blank
 0 
 0 

Treningsøkter og utfordringer

Nærmere info kommer om kort tid.

blank
 0 
 0 

Øvelsesdatabase

Nærmere info kommer om kort tid.

blank

 0 
 0 

Følg Impulse i sosiale medier