IMPULSE Treningssenter
blank

5 MÅTER Å HOLDE SEG AKTIV PÅ I FØRJULSTIDEN OG I ROMJULA


Julen nærmer seg og det er ofte synonymt med rolige, late dager hjemme på sofaen. Og det er selvfølgelig helt greit. Vi skal lade batteriene til et nytt år sammen med de vi er glade i .

Men for deg som vil holde deg aktiv i førjulstida og gjennom romjulen så har vi samlet noen enkle tips som holder deg i gang uten at det går på kompromiss med julens gleder.

ØK ANTALL SKRITT ELLER SPENN PÅ DEG SKIA!

I Trøndelag er vi heldige med tanke på at snøen ofte har lagt seg rundt juletider. Det betyr muligheter for skigåing og vakre turer i marka, eller korte fotturer i nabolaget for å se på alle de fine julelysene. De ekstra skrittene og kilometerne som som du legger inn sammen med venner og familie er en smart og hyggelig måte å holde deg aktiv på og samtidig beholde julekosen!

blank

Gjør de sosiale arenaene aktive: Vi mener ikke at du skal droppe vinkvelden med venner- tvert i mot! Men hva med å pakke sekken og ta det vinglasset utendørs etter å ha gått en liten tur istedenfor? Fyrer du igang et bål i tillegg har du en sikker vinner! Vinn – vinn spør du oss!

LEGG INN EN EKSTRA OMVEI MED HANDLEPOSENE

Selv om netthandelen har gjort at vi har redusert tiden vi bruker på å gå mellom fysiske butikker i byen, vet vi at mange fortsatt liker å rusle rundt og kjenne på julestemningen i sentrum. Det kan du bruke til din fordel! Selv om du ikke går på en tredemølle eller løfter manualer betyr det ikke at kroppen din ikke jobber hardt når du går rundt med tunge handleposer.

Gjør det til en utfordring: Hvorfor ikke parkere litt lengre unna, eller bare droppe bilen helt og øk antall skritt ved å gå til butikkene i stedenfor? Du kan sette verdensrekord i “farmers carry” på vei hjem!

UTNYTTE DE ROLIGERE PERIODENE PÅ SENTRENE

Har du satt deg noen mål for treningen i 2023? Kom igang med jobben mot treningssmålene dine allerede nå og etabler de gode, varige treningsvanene i tiden fremover. Benytt muligheten til å trene på sentrene nå når det er litt roligere enn det normalt sett er. Det betyr romsligere plass, mer utstyr og bedre tilgang til fasilitene våre – inkludert våre personlige trenere.

blank

Bestill en økt med en av våre personlige trenere og få hjelo til å legge opp en god plan som sikrer at du når dine personlige mål.

BENYTT DEG AV DE ENDELØSE MULIGHETENE I TRENINGSAPPEN, IMPULSE ONLINE!

Impulse Online ble laget for akkurat denne tiden av året hvor tilgangen til sentrene våre kan være begrenset pga familiebesøk, ferier eller andre ting som gjør at man blir forhindret fra å dra på treningssenteret. Vårt mål er at det ikke skal stoppe deg fra å gjennomføre alternativ trening slik at du klarer å holde oppe treningsrytmen din uansett hvor i verden du måtte befinne deg.

Gjennom appen kan du utforske over 200+ on demand treningsøkter som du enkelt kan caste over på storskjermen. Eller du kan gå inn og velge treningsplanen, “10 minutter om dagen”, som gir deg en ny helkroppsøkt hver dag for å sikre at du er aktiv selv om tiden er knapp. Husk: Litt trening er bedre enn ingen. Alt hjelper!

blank

Har du prøvd “nedtelling til jul” enda? Du finner treningsøktene på YouTube og Impulse Online nå.

TA MED PTEN DIN HJEM TIL JUL

Vi er sikker på at de hadde satt stor pris på invitasjonen, men vi mener ikke at du trenger å introdusere PTen din for hele familien på julaften. Men med vår nye hybrid-coaching kan du ha kontakt med, og gjennomføre treningsplanen fra hvor enn du måtte befinne deg. Snakk med din personlige trener om å sette opp og planlegge noen PT-timer over video i løpet av julen slik at dere sørger for å holde koken oppe frem til dere ses igjen utpå nyåret.

De kan hjelpe deg med å tilpasse øktene til størrelsen på rommet du har til å trene på, utstyr du har tilgjengelig og kanskje til og med involvere familien din også?

blank

Har du ikke en PT enda? Ta en titt gjennom listen vår her og kom i gang i dag.

Enten du bestemmer deg for å holde deg fysisk aktiv denne måneden, eller gi hjernen din tid til å slappe av og unne deg litt familietid uten å måtte gå på treningsstudio, er vi her for å støtte deg.

Følg Impulse i sosiale medier