IMPULSE Treningssenter
blank

5 grunner til å investere i en personlig trener

blank

Å sette seg mål kan være skremmende. Til tider kan de virke uoppnåelige. Men hva om det var noe eller noen der ute som kunne gjøre denne treningsreisen mer overkommelig – kanskje til og med hyggelig og gøy på samme tid?

Personlig trening handler om å investere i helsen din. Det betyr å forstå at du har muligheten til å få profesjonell hjelp til å sette mål og legge en plan for å oppnå de innen ønsket tid.

“Visste du at det er nesten 80% større sannsynlighet for å forbedre kondisjonen din med med en PT enn uten?”Paul Anthony, 2016

For de som trenger mer overbevisning, har vår PT-teamleder, Michael Brown, listet opp de fem viktigste grunnene til at personlig trening er nøkkelen til suksess!.

blank

1. Ansvarliggjøring

Ved å ha en PT forplikter du deg til å gjøre egentreningen mellom hver gang dere møtes. Å ha en jevnlig og fast oppfølging fra din personlige trener gjør terskelen for å hoppe over en økt eller en øvelse du egentlig ikke liker vesentlig høyere.  Win-win der altså!

2. Økt motivasjon

Har du for vane å starte med frisk giv etter sommeren for så å miste motivasjonen og droppe ut noen uker senere? En PT kan hjelpe deg med å justere tankegangen din å gjøre treningen både morsommere og mer motiverende! Rett og slett gjøre treningen om til en del av livsstilen din.

blank

3. OPPKLARING

Du finner side opp og side ned med treningstips og annen informasjon i sosiale medier, nettaviser – her kan det være lett å gå se bort i jungelen av info. En personlig trener vil guide deg inn på rett sti og sortere ut all irrelevant informasjon og fokusere på det som er riktig for deg og dine mål.

4. INDIVIDUELL OPPFØLGING

Tenk på PT-økten din som «meg tid». En hel time som kun fokuserer på deg og din velvære. Du gjør så mye for andre (jobb, familie, venner osv) , så det er viktig å sette av litt tid hver uke som er viet kun til deg. For å få mest ut av denne tiden er en personlig trener nøkkelen til suksess.

blank

5. SELVTILLITSBOOST

Et treningsstudio kan være skremmende for mange. Din personlige trener vil ta brodden ut av dette og vise deg hvordan du enkelt justerer og betjener ulike apparater og øvelser.
Du vil oppdage en ny verden av treningsmåter du ikke har prøvd før. Vekstang, kettlebells, slyngetrening, kroppsvektstrening, sandsekker, ulike type kondisjonstrening osv. Listen er lang og PTene våre står klare for å gi deg den nødvendige kunnskapen som du kan ta med deg videre i livet!

Og du!  Husk at du som medlem hos oss får en gratis PT-time som en del av medlemskapet ditt. Ta kontakt neste gang du er på senteret eller les mer her.

Følg Impulse i sosiale medier