Medlemsservice

 1. Kundeservice
 2. ofte stilte spørsmål
 3. Medlemsinfo
 4. Medlemsfordeler

Kundeservice
Tlf 73 53 55 00

Telefonen til kundeservice er åpen:
Mandag til torsdag: kl. 09 - 12 og 1245 - 14
Send oss gjerne en e-post:
E-post: kundeservice@impulse.no

Org.nr. 964 308 101

Har du husket å godkjenne din Avtalegiro?
Klikk her for å godkjenne

Åpningstider 365 dager i året:
Mandag – søndag: 05.00 -23.00

Betjenttider
Våre senter er betjent til følgende tider:


På lørdager, søndager og helligdager er sentrene ubetjent.

Tren på alle våre senter
Ja, medlemskortet ditt virker på alle våre senter.

Medlemskortet
Medlemskort får du utdelt i resepsjonen på senteret i betjenttid.

Priser
Oversikt over våre priser finner du ved å klikke på linken her: «priser»

Avtalegirofullmakt
Trykk her for å opprette AvtaleGiro.
Du er selv ansvarlig for at fullmakten blir opprettet senest 14. dager før første forfallsdato (28. hver måned).

Månedsavgiften
Månedsavgift på avtalegiro trekkes den 28. i hver måned. Dette er betaling for den påfølgende måneden. Denne datoen kan ikke endres.

Kontonummer
Vårt kontonummer er 4202.45.67103.

Regler ved frys av medlemskap

 1. Ved alle tilfeller av frys vil man bli belastet et adm.gebyr på kr 99,-
 2. Frys innvilges ved sykdom dokumentert ved legeattest for perioden det gjelder.
 3. Studenter og pensjonister får mulighet til å fryse medlemskapet maksimalt 2 ganger inntil 2 måneder hver gang i løpet av en 12 mnd. periode. Medlemskapet kan ikke sies opp når det er fryst.
 4. Frys av medlemskontrakt må være fastsatt og godkjent på forhånd og dokumentasjon må følge fryssøknaden. Frys er ikke godkjent før du som medlem mottar skriftlig bekreftelse fra kundeservice.
 5. Søknad om frys skal sendes på mail til kundeservice@impulse.no minimum 3 uker før frysperiodens start. Søknaden har ikke tilbakevirkende kraft.

Min side
Kontakt kundeservice hvis du ønsker oversikt over alle dine innbetalinger og besøk.
kundeservice@impulse.no

Oppsigelse av medlemskap
Avtalegirokontrakter løper automatisk videre med en og en mnd. Det er 1 mnd oppsigelsestid regnet fra første månedsskifte etter den dato oppsigelsen er meldt til Impulse kundeservice. Oppsigelse kan skje skriftlig til kundeservice@impulse.no. og regnes som gyldig først når du har mottatt skriftlig bekreftelse fra Impulse.

Hvem kan bruke medlemskortet mitt?
Medlemskortet er strengt personlig og kan ikke lånes bort til noen andre. Her er det absolutt ingen unntak! Du har heller ikke lov til å slippe noen inn på senteret hvis de ikke har eget og gyldig medlemskort.

Kan jeg trene i singlet?
Vi ønsker ikke å bidra til økt kroppspress og oppfordrer derfor alle til å kle seg anstendig i treningssalene. I våre senter kan man trene i anstendige singletter som dekker mage og rygg. Det ikke tillatt å trene i bar overkropp eller uten sko.

Aldersgrense for medlemskap?

Innmelding kan skje det året man fyller 16. Foresatt må være med for å signere avtale.
Ved nettinnmelding må man være over 18 år.

Ungdomsmedlemskap gjelder fra fylte 13 år. Foresatt må være med for å signere avtale. Foresatt må også være medlem.

"Min side" vil bli erstattet av Impulse Treningssenter APP. Vi anbefaler derfor alle medlemmer å ta i bruk vår APP på mobil eller nettbrett. Les mer om vår APP i menyen under.

Vi i Impulse treningssenter i samarbeid med Antidoping Norge, jobber kontinuerlig sammen mot et rent og helsebringende miljø! På våre senter har vi nulltoleranse for alle typer og former av forbudte prestasjonsfremmende midler.

Når du tegner et medlemskap hos oss samtykker du også i at vi er et rent senter og du er innforstått med at all bruk av doping er forbudt. Ved mistanke om bruk av dopingmidler må medlemmet signere på en avtale der man godtar å avgi dopingprøve. Hvis medlemmet ikke signerer på en slik avtale anses det som vesentlig mislighold av treningsavtale, og Impulse kan heve treningsavtalen umiddelbart og man blir utestengt fra våre senter på livstid.

Juli 2013 ble doping kriminalisert, driver du med doping, driver du også med kriminell handling og kan straffes etter straffelovens paragraf 162b.

For at nettopp du skal unngå å oppleve en slik situasjon her hos oss i Impulse er Harald Buan ansatt som antidoping ansvarlig for alle Impulse sine senter. Han og alle andre ansatte har tatt e-lærings kurs i regi av Antidoping Norge, og de jobber sammen med å forebygge bruk av doping i våre senter.  Harald jobber til daglig som senterleder på Impulse sin avdeling på Lade. Han har selv drevet aktiv konkurranse idrett og kan til dels skjønne at det kan være fristende å ta den lettvinte snarveien. For det er nettopp det doping er , en lettvint snarvei. Snarveien og jukset kan riktignok gi en rask opptur men nedturen du får etterpå er desto større. Motbakken du møter da blir den lengste og tøffeste du noen gang har startet på.

Ikke nok med at du har jukset, men du driver også med en kriminell handling!

Unngå å bli kriminell, unngå å bli en juksemaker. Tren rent, spis rent!

Har du noen spørsmål eller opplevd noe på våre senter du synes er ukomfortabelt, ta gjerne kontakt med meg på harald@impulse.no

Velkommen til et rent senter!

Som medlem på Impulse treningssenter får du nå tilgang til din egen app!
Denne vil forenkle en rekke ting, og gi deg som medlem på Impulse Treningssenter flere fordeler.

Hvorfor skal du laste ned appen og begynne å bruke den regelmessig?
Det er mange fordeler ved å ta den i bruk.

Sett deg mål – og nå de
Vi vet at du trener mer når du har et mål og strekke deg mot. I applikasjonen kan du sette deg mål på hvor mye du vil trene og hva du vil trene. Ved at vi vet dine mål med treningen, kan våre treningsveiledere gi akkurat deg den motivasjon og kunnskap som gjør at du trener mer – og når dine mål. Vi vil at du skal lykkes med treningen, og vite at den tiden du legger igjen på trening hos oss fører deg nærmere målene du har satt deg!

Følg fremgangen din
Det er moro å se at man kommer til å nå målene sine. Med appen kan du enkelt følge med på fremgangen din mot ditt treningsmål og samtidig se tilbake på din tidligere besøkshistorikk.

Få ditt treningsprogram på telefonen
Nå får du også dine egne treningsprogram tilgjengelig på din egen telefon. Når våre trenere har laget et program til akkurat deg, vil du få sekunder senere kunne se ditt program på din egen skjerm. Praktisk? Vi synes det! Etterhvert som du fornyer programmene dine, har du historikk over alle programmene tilgjengelig på ett sted. Våre standardprogrammer som frem til nå har vært tilgjengelig på motivasjonsveggen i alle sentre, kan du også laste ned direkte på telefonen om du vil.

Eksklusive medlemsfordeler
Spar penger som medlem hos Impulse! Mange av våre samarbeidspartnere innen flere ulike bransjer gir Impulse medlemmer kjempegode tilbud på produkter og tjenester. Disse tilbudene er dine medlemsfordeler, og du kan spare penger når du handler hos våre samarbeidspartnere.

Nyheter, informasjon og arrangementer
Følg med på hva som skjer på treningssentrene! I applikasjonen kan du enkelt følge med på nyheter som er relevante for deg som medlem, få informasjon og oppdateringer fra Impulse treningssenter, og ikke minst oversikt over arrangementer som du enkelt kan melde deg på via appen. Du kan også gi oss tilbakemeldinger som går direkte til vår kundeservice dersom det er noe du ønsker å ta opp med oss, eller gi oss tilbakemelding på.

Verv dine venner
Kanskje du ønsker at din beste venn, kollega eller noen i din familie også skal bli medlem på Impulse. Da lønner det seg å bruke vervefunksjonen i appen. Du kan ved få tastetrykk sende en forespørsel med et godt tilbud på trening hos Impulse til hvem du vil. Dersom den du sender tilbudet til blir medlem, får både du og den som blir medlem en belønning for dette. Belønningen vil variere gjennom året.

Impulse Rewards
Det vi ønsker aller mest er at du som medlem trener regelmessig, og at du får noe igjen for tiden man bruker hos oss. Bortsett fra å bli i bedre form og få påfyll av trivsel og glede som gode effekter av treningen, vil du fra høsten også få en belønning av Impulse for ulike ting. Gled deg til Impulse Rewards, som vi lanserer i høst!

Det er GRATIS å parkere ved nesten alle Impulse treningssenter.
Unntaket er Impulse Solsiden og Impulse Leuthenhaven.

Les her for å bli kjent med spesielle regler for Impulse Lerkendal og Impulse Rosten.

Impulse Lerkendal
Som medlem på Impulse parkerer du GRATIS på Lerkendal med oblat.
Impulse medlemmer har 3 timers gratis parkering på anviste plasser med gyldig oblat i frontruten. Oblat får du i resepsjonen på Impulse Lerkendal.

Impulse Rosten
Som medlem på Impulse får du utdelt Impulse sitt eget “parkeringsbevis” av betjeningen på Impulse Rosten.
Parkeringsbeviset er utformet som et klistremerke, og festes i frontruta.
Dette merket gir deg GRATIS parkering på besøksplassene så lenge du trener.
Spør etter bevis i resepsjonen på Rosten.

Om det er fullt på plasser for besøkende kan du parkere på de andre plassene så lenge du er og trener. Impulse sitt klistremerke er gyldig som parkeringsbevis også der. Vi oppfordrer alle til å benytte plassene for besøkende, både fordi disse ligger nærmest Impulse og fordi dette bidrar til en god totalløsning for området.
Parkeringsreguleringen gjelder kun mandag – fredag 08.00-16.00.
På kveldstid og i helger er det ingen begrensninger.

 • Medlemskortet skal registreres hver gang du trener.
 • Kortet er personlig og kan ikke lånes bort til andre.
 • Erstatning av mistet kort medfører et gebyr på 100 kr.
 • Det er ikke tillatt å slippe inn noen andre på senteret.
 • Alle må bruke eget adgangskort.
 • Overtredelse medfører gebyr.

Vi ønsker at alle skal få trene i et rent og trivelig miljø:

BEKLEDNING/SKO:

 • RENT TRENINGSTØY
  Medlemmet skal alltid trene i rent treningstøy.
  Ta også hensyn til allergikere, hvilket innebærer moderat bruk av parfyme og lignende.
 • TRENINGSTØY OVERKROPP
  Kleskoden skal bidra til et hygienisk, trivelig og lite kroppsfiksert treningsmiljø.
  Bar mage kan du vise på stranda, i våre senter bruker du lang t-skjorte eller en anstendig singlet.
 • TRENINGSTØY UNDERKROPP
  På Impulse trener du gjerne i tights eller shorts men den må være så lang at den skjuler dine edle deler!
 • TRENINGSSKO
  I våre senter trener ingen i strømpelesten eller barfot.
  Du må bruke rene innesko når du trener på Impulse.
  Det er ikke tillatt å gå inn med utesko.
  Har du glemt innesko må du trene med skoposer.


TRENINGSSAL:

 • HÅNDUK
  Svette er et godt tegn på at du har en god treningsøkt, men tenk på den som skal bruke apparatet etter deg. Tørk bort svetten din med håndduken.
 • OPPBEVARING
  Bag/sekk i treningssal tar mye plass og skaper rot.
  Bruk våre garderobeskap og lås inn bag/sekk.
 • STØY
  Ikke slipp vektene i gulvet. Hvis du ikke greier å sette dem stille ned på gulvet – bruk lettere vekter eller be noen om å hjelpe deg.


VIS HENSYN:

 • APPARATKØ
  Ingen liker kø!
  La noen andre bruke apparatet når du har pause mellom settene.
 • MOBIL SELFIES
  Du må gjerne ta en selfie, men pass på at ingen andre medlemmer er med på bildet.
  Ikke poste noe der andre medlemmer er involvert uten samtykke.
 • RYDDIG
  Din mamma jobber ikke her – så vennligst rydd opp etter deg og sett på plass vekter og utstyr.Takk for at du viser hensyn!

Opp til 30% rabatt hos våre spennende samarbeidspartnere:

Mange av våre samarbeidspartnere innen flere ulike bransjer gir Impulse medlemmer kjempegode tilbud på produkter og tjenester. Disse tilbudene er dine medlemsfordeler, og du kan spare penger når du handler hos våre samarbeidspartnere.
Logg inn på din app og finn dine fordeler!

din-naprapat_270eplehuset_270tregarden_250byaasen_logo_270scent_270trondheim-idrettsklinikk_270sportsbua_270fridykk_270armourstore_270drommehagen_270roft_rotisseri_270san_sebastian_270tag-270blow_hairdressing_250memira_250

Copyright: Impulse Treningssenter

Logg inn ellerSigner