Impulse Treningssenter Leuthenhaven

Impulse Leuthenhaven er et friskt, spennende og innbydende treningssenter ved inngangsporten til Midtbyen. Sentralt plassert et steinkast unna bussterminalen i Prinsenkrysset gjør senteret lett tilgjengelig for alle som bor i eller ferdes til og fra sentrum.

Impulse Leuthenhaven er et fullt utstyrt treningssenter over to etasjer, med garderobe- og dusjfasiliteter og et trivelig sosialområde med kaffe, te og aviser, selvsagt i tillegg til dyktige ansatte med kvalifiserte treningsråd. Om du bor i nærheten er vi sikre på at Impulse Leuthenhaven er et godt valg for spreke treningsøkter. Våre lange åpningstider gjør at du som jobber i byen kan trene både før og etter jobb, eller du kan snike inn en effektiv treningsøkt i lunsjen. Trener du før jobb spanderer vi også frokosten hver ukedag fra 05.00-08.00!  Vi er på plass for å gi deg veiledning og nye treningsprogrammer slik at du får den hjelpen du trenger for å lykkes med treningen.
impulse leuthenhaven underetasje impulse leuthenhaven treningssal 2 impulse leuthenhaven treningssal impulse leuthenhaven manualer 2 impulse leuthenhaven manualer impulse leuthenhaven kardio 3 impulse leuthenhaven kardio 2 impulse leuthenhaven kardio impulse leuthenhaven cage styrketrening

IMPULSE LEUTHENHAVEN TILBYR

  • Utstyr innen styrke- og kondisjonstrening
  • Godt utstyrt frivektsavdeling
  • Gratis treningsveiledning og personlig treningsprogram
  • Moderne garderober med dusjer og låsbare skap
  • Koselig sittegruppe med gratis kaffe.
Copyright: Impulse Treningssenter

Logg inn ellerSigner