Impulse Concept trening

Concept er trening i gruppe med inntil 12 deltagere, ledet av en Personlig Trener. ConcePT er en gruppetime med et mer personlig preg. Målet er at hver deltager skal motiveres, veiledes og inspireres til å få en kvalitetstime for maksimal treningseffekt! I første omgang tilbyr vi fire timer på Impulse Grilstad men ConcePT vil utvides og utvikles videre i løpet av 2018. Vi selger klippekort på 10 klipp som gir adgang til alle ConcePT timene.

 

Forhåndsbook time og sikre deg plass via vår nettside eller vår app «Impulse Booking».

 • ConcePT-Tabata

  ConcePT-Tabata er en time som består av korte og intense arbeidsperioder. 8 stasjoner med forskjellige øvelser. 20 sek aktivitet og 10 sek pause. Totalt 4 minutt pr stasjon. Her trener vi kondisjon og styrkeøvelser i mange artige og motiverende varianter. Øvelsene kan også variere noe fra gang til gang. Timen passer for alle som ønsker en litt utfordrende treningsøkt med trøkk og fengende musikk! Du bestemmer selv intensiteten og du trenger ingen forkunnskap. Treneren veileder alle deltakerne gjennom alle øvelsene.
  Se timeplan og book ConcePT-tabata time her

 • ConcePT-Yoga

  ConcePT-Yoga: time for nybegynnere med fokus på styrke, fleksibilitet, balanse og avspenning. Timen passer for alle uansett form, alder, kjønn og tidligere erfaring.

  ConcePT Yoga Power & Flow: en litt mer utfordrende time som passer for deg som har vært med på yoga tidligere. Timen er satt sammen av dynamiske bevegelser som gir deg utfordring på styrke og balanse. Timen har også fokus på pust og avspenning.
  Se timeplan og book ConcePT-Yoga time her.

 • ConcePT booty and burn

  “ConcePT-booty and burn”. Ønsker du effektiv trening med fokus på forbrenning, strammere rumpe og lår? Da er dette timen for deg! Timen består av korte og intense arbeidsperioder. Timen passer for alle som ønsker en litt utfordrende treningsøkt med trøkk og fengende musikk! Timen ledes av en Personlig Trener som veileder alle deltakerne gjennom alle øvelsene.

  Se timeplan og book ConcePT-booty and burn time her.

 • ConcePT-sirkel

  ConcePT-Sirkel er en time med fokus på å bli sterkere i hele kroppen. Vi kjører funksjonelle øvelser som utfordrer deg på balanse og stabilitet. Passer alle, uansett form, alder, kjønn og tidligere treningserfaring. Timen ledes av en erfaren personlig Trener.
  Se timeplan og book ConcePT-Sirkel time her.


Vi tilbyr også Spinningtimer på Impulse Grilstad og Impulse Melhus.

Copyright: Impulse Treningssenter

Logg inn ellerSigner